–  Ieder land heeft zo haar eigen regels over het (ver)kopen van een huis. Weet u hoe het in Frankrijk geregeld is?
 –  U woont, leeft, werkt in Frankrijk? En u kunt hier boeiend over schrijven? La-Vie-en-France.nl biedt u een podium om uw verhaal te vertellen.
 –  Blog over Zuid-Frankrijk, Provence, Côte d'Azur. En elke week een recept.
 –  Franse markt is hét platform waarbij op innovatieve wijze kennisoverdracht plaatsvindt op het gebied van up-to-date ontwikkelingen op de Franse markt geschreven vanuit een zakelijke context.
 –  Op dit weblog geef ik je tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken. Ofwel uit eigen hand, omdat ik er ben geweest, ofwel op basis van waar ik anderen enthousiaste verhalen over hoor vertellen.
 –  foodblog met de lekkerste recepten, leukste hotspots en trends uit de Franse keuken
 –  Het Chanson Offensief is geboren uit liefde voor het Franse chanson. Uit passie voor de melancholie van ‘La Bohème’, het chagrijn van ‘Ne Me Quitte Pas’, de onschuld van ‘Tous Les Garçons Et Les Filles’, de rebellie van ‘Le Chant Des Partisans’ en de sensualiteit van ‘Je T’aime, Moi Non Plus’. De missie: het chanson een centraal podium geven op het web.
 –  Presentator, Parisien hollandais, kunsthistoricus, bibliothecaris. Bekend van de tv-serie 'Op Zoek Naar Frankrijk'
 –  Zaken doen in Frankrijk of met Frankrijk. Zo moeilijk is dat niet, hoor. Frankrijk is een beschaafd land, ook voor ondernemers. Wij kunnen u helpen.
 –  Hexagone Conseils richt zich voornamelijk op de aankoopbegeleiding van onroerend goed in Frankrijk en op het geven van juridisch en bouwtechnisch advies omtrent de aankoop van Frans onroerend goed.
 –  Frans-Nederlands vertalen of Nederlands-Frans vertalen? U hebt een vertaling nodig van een brief, reisprogramma of commerciële tekst? Of een beëdigde vertaling van uw diploma, getuigschrift of officieel document?
 –  Frans leren door Frans te zijn
 –  We ondersteunen Nederlandse en Belgische bedrijven en particulieren die in Frankrijk wonen, werken of ondernemen. Dat doen we met een breed dienstenpakket op het gebied van accountancy, belasting en sociale wetgeving.
 –  Complete dienstverlening en permanente ondersteuning bij de aankoop van een huis of bedrijf in Frankrijk
 –  Bouwbegeleiding, Bouwen & Renoveren in Frankrijk
 –  Stal uw caravan in één van onze persoonlijk gecontroleerde caravanstallingen in Frankrijk. Bespaar tol, brandstof en reis vlotter.
 –  Juridische Adviespraktijk Bosscher helpt u graag bij juridische kwesties in Frankrijk, zodat u optimaal kunt genieten van la douce France. Denk bijvoorbeeld aan advisering op het gebied van erfrecht, ondersteuning bij fiscale kwesties en de verkoop van uw woning.
 –  Op deze website leggen we u stap voor stap uit hoe het zit met het kopen of verkopen van een huis in Frankrijk. Dit is onafhankelijke informatie, we zijn geen makelaar en we proberen geen huizen te verkopen.
 –  Om u in alle opzichten zo goed mogelijk bij het verwezenlijken van uw droom te kunnen bijstaan, hebben wij - een Frans-Nederlands team - een uitgebreid netwerk van erkende Franse makelaars, notarissen, verzekeraars en financiële instellingen ontwikkeld. Niet formeel gebonden aan onze partners, zijn wij door onze onafhankelijke positie in staat uw belangen optimaal te behartigen.
 –  Advertentiesite voor Franse huizen - No Cure No Pay!
 –  Informatie over reizen, wonen, werken en zakendoen in Frankrijk voor Nederlanders.
 –  Forum voor Nederlanders die in Frankrijk wonen. Actueel en met interessante tips
 –  Welkom bij Chateau la Tulipe
 –  tv-serie van zes afleveringen van Wilfred de Bruijn
 –  Nederlandstalig magazine over Frankrijk
 –  Vakantie in Frankrijk? Het Hurktoilet, de leukste reisgids! Nuttige en leuke tips voor een geslaagde reis.
 –  Inentingen en vaccinaties Frankrijk
 –  Impressies over het reilen en zeilen in Frankrijk van een Nederlander die daar sinds zijn pensionering woont
 –  Dé vacaturesite voor Franssprekend personeel
 –  As France’s Towns Wither, Fears of a Decline in ‘Frenchness’
 –  De Federatie van de Nederlandse Verenigingen in Frankrijk
 –  Emmie en Frans storten zich naast de zoektocht naar het perfecte huis ook op het perfecte petit dejeuner in Frankrijk!
 –  Pauline en Luud besloten om met hun dochter Emma naar Frankrijk te emigreren | Daretoo.nl
 –  Praktische informatie Frankrijk
 –  France-Compagnie is een adviesbureau voor Nederlandse bedrijven die de Franse markt willen veroveren.
 –  Hier delen wij onze recepten en geven wij een inkijkje in ons Franse leven
 –  Wat blijkt, zelfs een God in Frankrijk heeft buren | Volkskrant.nl

Rode auto op het Franse platteland Een auto meeverhuizen naar Frankrijk kost tijd én geld. In dit artikel vind je een overzicht van de procedure inclusief bijbehorende kosten. Ik geef ook een paar tips om teveel betaald belasting terug te vorderen. Daar waar nodig zijn links opgenomen naar relevante websites. 
More articles