5072 Properties for Sale in France

(€) 385000,  VILLEMAGNE L'ARGENTIERE,  Languedoc-Rousillon
(€) 85000,  Felletin,  Limousin
(€) 395000,  Chouvigny,  Auvergne
Huis te koop Frankrijk
Johan had altijd al gedroomd van een vakantiehuis in Frankrijk, een plek waar hij kon ontsnappen aan het drukke stadsleven en tot rust kon komen. Na maandenlang zoeken op internet en het bezoeken van verschillende locaties, vond hij eindelijk het perfecte huisje in de regio Provence.
Molen Bretagne
Meer dan 85 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Frankrijk. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Frans leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Frankrijk, Klimaat en Milieu, Eten, Blogs en Ik Vertrek.

Huis te koop Frankrijk
Steun onze gratis huizenwebsite door Bol.com aankopen via onze banner te doen. Al meer dan 20 jaar bieden we kosteloos een platform voor particulieren en makelaars. Elke klik helpt om deze service te blijven aanbieden en de website te verbeteren. Dank voor uw bijdrage!
Huis in Normandie
Als u overweegt om naar Frankrijk te verhuizen of daar al woont, kan onze uitgebreide gids u helpen bij het navigeren door het leven in Frankrijk. Van het kopen van onroerend goed tot het leren van de Franse taal, en van het vinden van een baan tot het verkennen van de cultuur en toeristische attracties, wij hebben de informatie die u nodig heeft. Lees nu verder om alles te ontdekken wat u moet weten over wonen en leven in Frankrijk.
Mooi dorp in de Auvergne
Het renoveren of aanpassen van een mooi (natuurstenen) huis in Zuid-Frankrijk, dat is natuurlijk wel een fantastisch idee. Al helemaal als je op internet naar mooie huisjes hebt gekeken. Met schitterend uitzicht en voor relatief weinig te koop. Maar wees voorzichtig en kritisch als u die droom achterna gaat jagen. Er spelen haken en ogen die vaak niet voorzien zijn en medebepalend voor het succes van uw avontuur.