Franse witte wijnen kopen bij Bol.com

Bol.com,  zaterdag 18 januari 2020

Het boeket van deze schitterende " Le Bouquet " wijn geeft het typische fruitige karakter van een Sauvignon Blanc weer met fijne nuances van zowel bloemen als fruit. Het vleugje citrus benadrukt het frisse karakter van deze prachtwijn. Zeer lekker bij geitenkaas.


Paul Mas Chardonnay is een heerlijke Franse witte Wijn van het wijnhuis Domaine Paul Mas. De wijn komt uit het zuiden van Frankrijk, de wijnstreek Vin De Pays Dóc. De gebruikte druivensoort van deze wijn is 100% Chardonnay. In de neus een fris aroma van honing, verse amandelen en een klein pepertje. Een volle ronde Chardonnay met een fijne afdronk.


Instant 9 is een bijzondere witte wijn. Deze sauvignon blanc is gemaakt met minder alcohol. Het heeft een prettig alcoholpercentage van 9% wat het lekker door drinkbaar maakt. ook heeft Instant 9 sauvignon blanc de helft van de normaal aantal calorieën. 65 cal ipv 110 cal per glas. bewust genieten noemen we dat :-)


Deze Chablis heeft een mooie goudgele kleur in het glas met groene accenten. Zoals het hoort kan u in deze Chablis mooie aroma's van witte bloemen ontdekken. Verder in de neus vooral fijne en delicate noties van citrus en rijp fruit. De smaak van deze Chablis is geweldig, vol van mooi fruit en met een hint van mineralen. Een Chablis van deze kwaliteit kunt u gemakkelijk 7 jaar bewaren.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Dorpje op het Franse platteland
Boerderijen, fermettes, Chambres d’Hotes en gites te koop in de Dordogne, Gironde, Landes, Lot-et-Garonne, Côte-d'Or, Saône-et-Loire, Yonne. Finistère en de Ardennes. Van particulieren en makelaars. 

Wijngaard Bordeaux Saint-Emilion Een aantal handige tips voor het starten van een eigen bedrijf in Frankrijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je goede maatjes wordt met de burgemeester. In Frankrijk heeft een burgemeester veel meer in de melk te brokkelen dan in Nederland. De burgemeester kan putten uit zijn ruime ervaring en kennis. De burgemeester zal vaak blij zijn dat je met je bedrijf een economische impuls geeft aan de lokale gemeenschap. 
More articles


Links