Te koop, verbouwde woonboerderij  € 317.500

Omschrijving

Authentieke doch gemoderniseerde en gerenoveerde woonboerderij met 2035 m2 eigen grond,stelt u zich eens voor u rijdt het boerenerf op, met o.a laan, hekwerk,prachtige oude bomen,fruitbomen-en struiken(waaronder appel,peer,pruimen div. bessen alsmede een dierenweide,dierenverblijf en kapschuur) en geniet van het vergezicht,in de verte ziet u reeen en paarden lopen. Dit is landleven zoals landleven bedoeld is, een oase van rust...!! Indeling woonhuis: entree/hal, toilet (royaal) zeer verrassend ruime woonkamer (totaal ong. 120 m2) met plavuizen vloer en 2 rookkanalen ( houtkachel en open haard), open trapopgang met daaronder vaste kastruimte, open keuken in 2 gedeelten welke voorzien is van koel/vriescomb., combimagnetron, spoelbak en kookeiland met eetbar welke met keramische kookplaat en afzuiging. Bijkeuken alwaar tevens de meterkast (4 groepen, dubbele aardlekschakelaar, dag en nachttarief) 2 slaapkamers ( ong. 11 en 13 m2), badkamer met badmeubel, ligbad, tweede toilet en separate douchehoek, achterhal/tochtportaal. Verdieping: overloop met zolder ruimte ruime 3e slaapkamer(22m2) met dakkapel.Achter het woonhuis staat een royale kapschuur met zowel open schuurruimte als dierenverblijf, garage/werkplaats alsook opslagruimte. 
Oude Veendijk, landelijk slingerend weggetje tussen de dorpen Vlagtwedde en Veelerveen, gelegen aan de rand van het coulissenlandschap "Westerwolde", een bosrijk natuurgebied. De Poldert is een buurtschap van rust en ruimte, met voorzieningen op enkele (auto) minuten van Vlagtwedde welke u diverse voorzieningen biedt, tevens zijn de kernen Winschoten, Stadskanaal en Veendam prima te bereiken.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Boerderij
Prijs (€)
317.500
Plaats
vlagtwedde
Referentienummer
1
Views
10586
Interieur
Woonoppervlak (m²)
150 - 250 m²
Verdiepingen
1
Kamers
woonkamer  -  eetkamer  -  open keuken  -  bijkeuken
Slaapkamers
3
Badkamer(s)
1
Toilet(ten)
2
Voorzieningen
Extra's
open haard  -  ligbad
Keukenapparatuur
electrisch fornuis  -  oven  -  magnetron  -  koelkast  -  afwasmachine  -  kookeiland
Verwarming
centrale verwarming  -  houtkachel
Nutsvoorzieningen
gas  -  electra  -  water  -  satelliet ontvanger  -  breedband internet  -  vaste telefoon  -  septic tank
Exterieur
Tuin
voortuin  -  terras  -  tuinhuis  -  schuur
Voorzieningen buiten
berging  -  parkeerplaats  -  garage
Omgeving
Ligging
landelijk
Omgeving
nabij bossen  -  nabij winkels
Landschap
vlak
Sportmogelijkheden
golfen  -  zwemmen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Bouwperiode
1900 - 1949
Staat van onderhoud
in goede staat
Financieel
Prijsklasse
€ 300.000 - 500.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
Boten in Harllingen

Tuinhuisjes
Je kan kiezen tussen twee soorten tuinhuizen: een grote blokhut of een wat kleiner tuinhuisje. Tuinhuisjes zijn geschikt voor het opbergen van tuinspullen, een blokhut kan dienen als gastenverblijf. Er zijn blokhutten met overkapping en met een veranda.