Schitterend gelegen, vrijstaande, geheel gerenoveerde woning met een groot bijgebouw met atelier, kantoor, werkplaats en magazij  € 420 000

Description

De woning en het bijgebouw zijn gelegen op een grondstuk van 1400m2. Het huis is in 2007 geheel gerenoveerd en uitgebreid, heeft twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich: entrehal 11m2; toilet 2,3 m2; keuken (nieuw van 2008) 24m2; woonkamer31m2; gang 10m2; slaapkamer 10m2; slaapkamer 15m2; kantoor 9m2 en badkamer 7m2. De hal, toilet, keuken, woonkamer, gang en badkamer hebben tegelvloeren met op water gebaseerde vloerverwarming. De slaapkamers en het kantoor in de woning hebben laminaatvloeren met op water gebaseerde vloerverwarming. In de kelder bevinden zich; een tweede woonruimte van 26m2 die in gebruik is als hometheater; een hal 13m2; een waskelder met kompleet keukenblok 15m2; 3 bergruimtes 35m2 en een ruimte voorbereid als sauna van 24m2. Het hometheater en de hal hebben laminaatvloeren met op water gebaseerde vloerverwarming, de waskelder heeft een tegelvloer en de bergruimten een betonvloer. De woning is in 2007 geheel gerenoveerd, nieuwe dubbele ramen en extra geisoleerd. De verwarming (nieuw van 2008) geschiedt via een warmtepomp met bergwarmte via een borgat van 150 mtr diep. Het bijgebouw is nieuw gebouwd in 2013 en bevat: entre 2m2; kantoor 34m2; archief 3,3m3; zolder 18,00m2 hoger als 1,9mtr; atelier/garage 29m2 hoogte 4 mtr; toilet 3,6m2; werkplaats/schuur 20m2. Het dak en de wanden zijn geisoleerd met 20cm isolatie plus 5 cm luchtspouw. In het toilet en atelier bevinden zich warm en koud water plus afvoer. Het bijgebouw wordt verwarmd met infra-rood panelen. In de entre, kantoor, archief en atelier zijn laminaatvloeren aangebracht met 10cm isolatie eronder. Het geheel leent zich voortreffelijk voor een klein bedrijf welke kantoor, werkplaats/magazijn en demonstratie ruimte nodig heeft of een kunstenaar (kunstenares) welke een atelier/presentatieruimte aan huis wil.  
Rond het huis ligt een tuin welke natuurlijk overgaat in de omliggende bossen (geen afscheiding). Voor het bijgebouw is een verharde parkeerplaats waar een vrachtauto kan keren. Het object is gelocaliseerd in een landelijke omgeving met een dorpje met supermakrt voor alle eerste levensbehoeften en postkantoot op 3 Km afstand. Hier zijn ook een kleuterschool en lagere school gevestigd. De schoolbus komt door de straat. Een grotere plaats met 18 000 inwoners ligt op 13 Km afstand. Hier bevinden zich uitgebreide winkelmogelijkheden, treinstation, banken, zwembad, ziekenhuis, scholen voor vervolgonderwijs, atletiekgymnasium, sporthallen en velden. De afstand tot de zweedse grens bedraagt ca 45Km. De heuvelachtige omgeving is zeer bosrijk met vele meertjes, s-winters langlaufebn vanaf de voordeur, skiegebieden op enkele uren afstand. Veel mogelijkheden om te wandelen en vissen.
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
420 000
Location
Roverud
Reference number
Rov2216
Views
6411
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of stories
2
Rooms
living room  -  open kitchen  -  office space  -  storage space  -  cellar
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
1
No. of toilets
2
Provisions
Kitchen equipment
electrical cooker  -  oven  -  frigidaire  -  dishwasher
Heating
central heating  -  electrical heating  -  wood stove
Public utilities
electricity  -  water  -  satellite TV  -  telephone  -  broadband internet  -  septic tank
Exterior
Garden
surrounding garden  -  terrace  -  annex(es)
Balcony/roof terrace
balcony
Exterior facilites
storage space  -  parking place  -  garage
Surroundings
Location
in the countryside
Surroundings
near a forest
Landscape
hills
Sporting possibilities
mountaineering  -  mountainbiking  -  golf  -  skiing
Transport facilities
airport > 50 km
Constructional
Building type
Free standing
Building period
after 2000
Overall external condition
in perfect condition
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership