447 Properties for Sale in Hungary

(€) 212499,  Balatonfenyves,  Somogy
(€) 32948,  Inke,  Somogy
(€) 33333,  Nagykanizsa,  Zala
Veszprém, Hungary
Onze gids is de perfecte metgezel als je overweegt om naar Hongarije te verhuizen of daar al woont. Met deze gids heb je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te wonen en leven in Hongarije. Lees nu verder om alles te ontdekken!
Tapolca Millpond
Hongarije wordt voor Nederlanders steeds aantrekkelijker om onroerend goed te kopen. Lagere kosten van levensonderhoud, gunstige vastgoedprijzen en een rijke cultuur trekken velen aan. Vooral Boedapest en wijngebieden zoals Balaton zijn populair. In vergelijking met Nederland liggen de prijzen vaak onder de 100.000 euro. Het aankoopproces is eenvoudig, maar men dient zich wel te informeren over lokale bijzonderheden.
Winterhartes Haus im Schnee
Ontdek hoe u uw vakantiehuis in Hongarije winterklaar kunt maken: bescherm leidingen, waterleidingen en elektrische systemen, controleer de verwarming en verzekeringen, voorkom schimmelgroei en bereid u voor op noodsituaties. Leer meer over de juiste opslag van kleding en tuinmeubilair, hoe u muizenvallen opzet en hoe u het beste met uw buren kunt samenwerken
Gelbe Straßenbahn von Budapest
Hongarije verleidt met verbluffende architectuur, waaronder de grootste synagoge en historische gebouwen van Europa. Ontdek 1000 jaar geschiedenis, prachtige natuurlijke landschappen en het levendige Balatonmeer. Geniet van voortreffelijke wijnen en de unieke Hongaarse keuken. Dompel jezelf onder in het bruisende nachtleven van Boedapest en levendige festivals zoals SZIGET. Hongarije biedt westerse kwaliteit tegen redelijke prijzen en is een van de veiligste landen ter wereld
Straatbeeld met fietsers in Boedapest
Emigreren naar Hongarije: Alles wat Nederlanders moeten weten. Kom meer te weten over het leven, werken en het gepensioneerde bestaan in Hongarije. Ontdek de pittoreske landschappen, de stabiele economie en de aantrekkelijke vastgoedprijzen. Een gedetailleerde gids met informatie over registratie, ziektekostenverzekering, fiscale voordelen en meer.