436 Properties for Sale in Hungary

(€) 32894,  Somogy,  Somogy
(€) 54736,  Koppányszántó,  Tolna
(€) 171000,  Balatonszárszó HUNGARY,  Somogy
Huis bouwen hongarije
Afgelopen jaar is er het een en ander gewijzigd t.a.v. bouw- en sloopvergunningen in Hongarije. In plaats van een vergunningsplicht geldt er nu in principe een meldingsplicht. En van papieren dossiers is men overgegaan op digitale (elektronische) dossiers en dagboeken. In theorie zou veel een stuk eenvoudiger en soepeler moeten worden, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd het geval te zijn.
Heuvel landschap hongarije
Met enige regelmaat krijg ik een vraag van Nederlandse en Belgische permamente ingezetenen in Hongarije over een aangetekende, voor hen onbegrijpelijke brief. Na vertaalhulp van een goede Hongaarse buur, woordenboek of Google blijkt dit te gaan over de registratie bij de dienst die verantwoordelijk is voor de uitbetaling van de pensioenen in Hongarije. Dit brengt mij ertoe deze keer iets te schrijven over de pensioenen in Hongarije en met name de vraag in hoeverre ook buitenlanders hier recht op hebben.
Straatbeeld met fietsers in Boedapest
Emigreren naar Hongarije: Alles wat Nederlanders moeten weten. Kom meer te weten over het leven, werken en het gepensioneerde bestaan in Hongarije. Ontdek de pittoreske landschappen, de stabiele economie en de aantrekkelijke vastgoedprijzen. Een gedetailleerde gids met informatie over registratie, ziektekostenverzekering, fiscale voordelen en meer.
Gelbe Straßenbahn von Budapest
Hongarije verleidt met verbluffende architectuur, waaronder de grootste synagoge en historische gebouwen van Europa. Ontdek 1000 jaar geschiedenis, prachtige natuurlijke landschappen en het levendige Balatonmeer. Geniet van voortreffelijke wijnen en de unieke Hongaarse keuken. Dompel jezelf onder in het bruisende nachtleven van Boedapest en levendige festivals zoals SZIGET. Hongarije biedt westerse kwaliteit tegen redelijke prijzen en is een van de veiligste landen ter wereld
Person, die mit Laptop arbeitet
Leer de belangrijkste termen op de Hongaarse vastgoedmarkt om veilig in Hongarije te investeren. Inclusief vertaallijst en tips voor het gebruik van professionele tolkdiensten