Prachtig, karaktervol château met groot park en zwembad  € 750000

Description

Prachtig maison de maître met karakter, gebouwd in 1870 op een park van meer dan 3 hectare met daarin een verwarmd zwembad met bar en bovendien een nog af te renoveren gastenverblijf. Gelegen in het zuiden van de Eure, Normandië, biedt het een heerlijk uitzicht op de omliggende landerijen. Op ongeveer een uur rijden van de kust en anderhalf uur rijden van Parijs. Dit 19e-eeuwse huis heeft vele karakteristieke en antieke kenmerken, zoals warme parketvloeren, klassieke deuren en fraai lijstwerk. Het landgoed heeft een artistieke en landelijke ziel en is zeer geschikt voor cursussen of workshops.

Het hoofdhuis
Vestibule met toegang tot een eetkamer, een dubbele zitkamer, en een ingerichte keuken. Op de eerste verdieping een overloop met 2 slaapkamers en aangrenzende zit/slaapkamers - badkamer. Op de tweede verdieping is er een slaapkamer en een woonkamer.

Gastenverblijf
Dit pand is prima geschikt te maken om te verhuren als zelfstandige woning of als gastenverblijf. Hoofdkamer, keuken (geen water), zitkamer, en slaapzaal op de eerste verdieping.

Garage (verwarmd) van 200m2 vloeroppervlak met twee douches en een opslagruimte op de tweede verdieping.

Geheel omheind en zeer goed onderhouden park van 33.000m2 met verwarmd zwembad. Bijgebouwen en schuren van meer dan 200m2. Verwarmde garage met brug en wasgelegenheid met 2 douches. Werkplaats van meer dan 112m2, voorzien van zonnepanelen. Er is een gastenhuis dat nog afgebouwd moet worden. Bed & Breakfast Potentieel. Boomgaard met verschillende fruitbomen. Buitenkeuken/BBQ. Vijver.

In 2001 is het dak geheel vernieuwd, evenals de elektra en het loodgieterswerk. Het huis wordt verwarmd met elektrische verwarming en open haarden. Septic tank / Microstation. Op verzoek geeft de eigenaar u graag een overzicht van de jaarlijkste verwarmingskosten en vaste lasten, afgezet tegen de opbrengst van de zonnepanelen. Ook is er een website, speciaal voor de op het château georganiseerde schildercursussen. Vraag meer informatie aan de particuliere koper via het formulier rechts boven.

 

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
750000
Location
Les Baux de Breteuil
Reference number
nl-3723
Views
325
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
€ 500.000 +

Kaart