Schitterend hotel-restaurant midden in het hart van het Reuzengebergte  € 439.600

Omschrijving

Het hotel heeft een capaciteit van 54 bedden, een restaurant, een bar, een appartement voor de eigenaren en meer dan 11.000 m² grond in het populaire toeristische gebied van het Reuzengebergte. Op de begane grond is de receptie, bar met capaciteit voor 35 pers., een restaurant met twee gedeeltes resp. voor 24 pers. en voor 36 pers. Er is een volledig uitgeruste keuken, berging, speelkamer, lounge, toiletten, berging voor ski’s, een technische ruimte en ruimte voor het personeel. Op de eerste verdieping zijn er 13 tweepersoonskamers, elk met eigen badkamer en toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog 8 kamers. Op deze verdieping is ook het appartement voor de eigenaar/manager van het hotel. Het hotel ligt op een prachtige locatie omringd door bossen. Het hotel wordt verkocht inclusief meubilair en hotelvoorzieningen. 
Sinds 1962 is Krkonose (Reuzengebergte) een beschermd nationaal park. U vindt er veel wild zoals reeën en vossen. Het gebied is ongeveer veertig kilometer lang en twintig kilometer breed. De bergen zijn uitermate geschikt om te wandelen door de goed aangegeven paden en het gunstige klimaat. Alle paden zijn duidelijk gemarkeerd en dat zorgt voor ontspannen wandelingen door de schitterende natuur. U vindt in totaal in Krkonose meer dan honderd van deze wandelpaden. Ook de hoogste berg van Tsjechie komt u hier tegen. De Snezka, met een hoogte van 1.602 meter is een prachtige verschijning.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Hotel
Prijs (€)
439.600
Plaats
Strázné
Referentienummer
1498
Views
2438
Interieur
Woonoppervlak (m²)
> 250 m²
Verdiepingen
3+
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
3+
Toilet(ten)
3+
Voorzieningen
Gemeubileerd
gemeubileerd
Verwarming
centrale verwarming  -  houtkachel
Exterieur
Voorzieningen buiten
parkeerplaats
Omgeving
Ligging
landelijk
Omgeving
nabij bossen
Landschap
bergachtig
Sportmogelijkheden
bergwandelen  -  golfen  -  mountainbiken  -  skieën
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Financieel
Prijsklasse
€ 300.000 - 500.000
Perceel
in eigendom
Boerderijen op het Tsjechisch platteland


Onder de reeksen toeristische conversatiegidsjes springt die van de ANWB er gunstig uit, zeker in deze nieuwe herziene en aangevulde editie.