2293 Properties for Sale in Italy

(€) 980000,  Tremezzina,  Lombardy
(€) 315000,  Montefiore dell'aso,  Marche
(€) 2700000,  Lari,  Tuscany
Moran Calabro
Ik loop al vele jaren mee in de tweede huizen wereld in Italië en heb veel Nederlanders zien komen en gaan. Menigeen heb ik daarbij geholpen. Tot eind vorige eeuw waren het vooral mensen met eigen geld en sinds het midden van het eerste decennium ook met geleend geld. Dat was mede te danken aan het feit dat Nederlandse banken toen buitenlands onroerend goed als onderpand zijn gaan accepteren. Daar hoef je nu niet meer om te komen.
Kleding kopen
Overzicht met links naar interessante artikelen over etiquette & gebruiken in Italië. De links zijn gegroepeerd per onderwerp: Algemeen, Bijgeloof, Boeken, Bureaucratie, Daten, Eten, Familie, Kleding, Omgangsvormen, Opvoeden, Stereotypen, Sterven, Verkeer, Werken en Zakendoen.
Pizzabijbel van Caprese tot Margherita en van Napolitana tot Quattro Formaggi
Op zoek naar Italiaanse kookboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente kookboeken over de Italiaanse keuken. Gesorteerd op verschijningsdatum.
Toscaanse stad bij zonsondergang
Hij huurde in de zomer al vele jaren een mooie villa met zeezicht ten zuiden van Genua, waar hij met zijn familie de zomervakanties doorbracht. De huur was fors maar gezien de mooie inkomsten uit zijn goedlopende onderneming kon hij dat gemakkelijk betalen.
Mijn Rome
Overzicht van boeken met informatie over emigreren naar Italië, een huis kopen in Italië, wonen en werken in Italië, Italiaanse gewoontes, Italiaanse buren. Kortom alle info die je nodig hebt om in Bella Italia te wonen.