–  journalist in Italië - expert in filmtravel
 –  Online Italië Magazine
 –  John & Pieter, Two Dutch Expats Living The Italian Life
 –  Leuke weblog over Italië en Italiaanse zaken
 –  Over Italië, de Italiaanse taal, cultuur, eten en reizen
 –  Italiëblog met dagelijks nieuwe verhalen over Italië en Italiaanse zaken
 –  Blog voor italofielen. Initiatiefnemers zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen
 –  Op Dolcevia vind je altijd reisinspiratie en culinaire tips uit Italië.
 –  Kookverhaler, ovenfluisteraar, roerbakker. Liefst met kristalsuiker, boter en wijn. Geen zitvlees. Schuif aan in mijn Italiaanse keuken!
 –  Online reismagazine over Italië
 –  THE Italian cooking school in Amsterdam! :)
 –  Men neme: Een Italiaanse fotograaf, een Amsterdamse journaliste en een blije baby. Je stopt ze in een oud volkswagenbusje: Opzoek naar Italië.
 –  Architectuur en Restauratie Bureau Maria Cristina Antonini. Ik ben een Italiaanse bouwarchitect (renovatie), werkzaam in Nederland sinds oktober 2000. De laatste tijd heb ik enkele projecten in Italië ontwikkeld. Het gaat om verbouwing of restauratie van oude boerderijen voor Nederlandse klanten.
 –  Italian Way of Living
 –  'Realmente' staat voor 'daadwerkelijk' en dat is precies wat u van ons kan verwachten! Wij zijn een enthousiast team van experts in de internationale onroerend goed makelaardij, met een uitgebreid netwerk van samenwerkende partners en ons tweede kantoor in Italië.
 –  Online reismagazine over Italië
 –  Villa I Due Padroni is een bed and breakfast in Italie op een panoramische locatie in de heuvels van de wijnstreek de Oltrepo Pavese in Lombardije
 –  Brengt de Italiaanse droom dichtbij. Zoek je wat voorpret voor een vakantie in Italië, droom je van je eigen dolce vita of heb je gewoon even behoefte aan een straaltje zonlicht, bezoek dan voortaan elke dag Italië!

 –  Godfather van de Italiaanse keuken: 'Niet-Italianen verpesten spaghetti bolognese' (Volkskrant, 14 oktober 2016)
 –  Ilja Gort op zoek naar La Dolce Vita, het zoete leven in Italië
 –  Italië Uitgelicht is hét online reismagazine over Italië. Ontstaan uit de liefde voor Italië worden op deze website de mooiste reistips, over steden en regio's, kunst en cultuur, met jou gedeeld.
 –  Mamma Mia! Het beste Italiaanse restaurant van Nederland staat in Groningen (Volkskrant, 23 september 2017)
 –  Met deze wijnen waan je je onmiddellijk in Italië (Volkskrant, 16 september 2017)
 –  Italië - Reizen met de trein
 –  Informatie over reizen, wonen, werken en zakendoen in Italië voor Nederlanders
 –  Sinds 2002 wonen en werken wij in dit prachtige land, dat Italië heet. Onze ervaringen tijdens deze jaren willen wij graag met u delen. Op deze website kunt u dan ook kennis maken met onze persoonlijke geschiedenis hier , maar ook info vinden over wonen in Italië of werken in Italië.

Internetten via smartphone Ik ben onlangs overgestapt op een andere internet provider in Italië. Mijn ervaringen zijn denk ik ook nuttig om te leren hoe ze in Italië van internetprovider kunnen veranderen zonder boetes en onaangename verrassingen. 
More articles