2227 Properties for Sale in Italy

(€) 800000,  Vignone,  Lombardy
(€) 490000,  Carovigno,  Apulia
(€) 165000,  Carovigno,  Apulia
Toscaanse stad bij zonsondergang
Hij huurde in de zomer al vele jaren een mooie villa met zeezicht ten zuiden van Genua, waar hij met zijn familie de zomervakanties doorbracht. De huur was fors maar gezien de mooie inkomsten uit zijn goedlopende onderneming kon hij dat gemakkelijk betalen.
Pizzabijbel van Caprese tot Margherita en van Napolitana tot Quattro Formaggi
Op zoek naar Italiaanse kookboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente kookboeken over de Italiaanse keuken. Gesorteerd op verschijningsdatum.
Mijn Rome
Overzicht van boeken met informatie over emigreren naar Italië, een huis kopen in Italië, wonen en werken in Italië, Italiaanse gewoontes, Italiaanse buren. Kortom alle info die je nodig hebt om in Bella Italia te wonen.
Interieur woning
Vaak wordt vergeten dat het voor de verkoopbaarheid belangrijk is om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Regelmatig maken wij mee dat verkopers hieraan geen of weinig aandacht besteden.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwste Italië boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Italie, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Italiaanse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.