2123 Properties for Sale in Italy

(€) 285000,  Ostuni,  Apulia
(€) 720000,  Lisciano niccone,  Umbria
(€) 680000,  Tremezzina,  Lombardy
Italiaanse platteland
Verken de dynamiek van de Italiaanse plattelandsvastgoedmarkt met ons gedetailleerde artikel. We belichten de complexe interactie tussen hoge vastgoedprijzen en beperkte beschikbaarheid, gekenmerkt door strikte regelgeving, de culturele waarde van historische woningen en de toenemende interesse van investeerders en toeristen.
Plattelandswoning Toscane
Ontdek de unieke charme van Italiaanse plattelandswoningen: een uitgebreide gids over het kopen en renoveren van historische huizen in Italië. Leer over de invloed van locatie, uitzicht, en architectonische waarde op de prijs, en ontdek de essentiële rol van de geometra in het renovatieproces, met speciale aandacht voor de restricties op externe aanpassingen. Ideaal voor liefhebbers van Italiaans onroerend goed en cultuurhistorie.
Het centrum van Ostuni in Puglia
Ontdek de unieke traditie van 'Senza Numero Civico' in Italië, waar leven zonder huisnummer zowel historische charme als moderne uitdagingen met zich meebrengt. Dit artikel duikt in de oorsprong, de impact op de gemeenschap en de recente inspanningen tot modernisering in landelijke gebieden en kleinere steden, vooral in het zuiden. Een fascinerende blik op een kenmerkend aspect van de Italiaanse cultuur en identiteit
Landschap Toscane
Ontdek de essentiële verschillen tussen het financieren van een woning in Italië en Nederland voor buitenlandse kopers. Dit uitgebreide artikel biedt een gedetailleerd overzicht van het Italiaanse aankoopproces, inclusief vooruitbetalingen, hypotheekopties voor Nederlanders, de zeldzaamheid van aflossingsvrije hypotheken in Italië, en specifieke eisen van Italiaanse banken. Onmisbare informatie voor wie droomt van een woning in Italië!
Landschap Italie met tarwe
Ontdek de essentiële stappen en belangrijke overwegingen voor het aankopen van een woning in Italië met onze uitgebreide gids. Leer over de cruciale rol van schriftelijke overeenkomsten volgens Italiaans recht, navigeer door het driestappenproces van de aankoop, en begrijp het belang van grondige controles voor de registratie. Ideaal voor buitenlanders die dromen van een Italiaans thuis. Lees nu voor waardevolle inzichten en deskundige tips om uw aankoopproces soepel en zeker te laten verlopen.