TGV stations in Frankrijk zoeken binnen een straal van een Frans adres

Jos Deuling,  zaterdag 11 april 2015

Voordat je een huis in Frankrijk koopt moet je vreemd genoeg ook al direct gaan nadenken over de verkoop. Stel dat je wegens ziekte of om een andere reden de woning over een paar jaar al weer moet verkopen? Als de woning in de nabijheid ligt van een een of een internationaal vliegveld, dan heb je meer kans om de woning te verkopen aan een buitenlander. Zo simpel is het gewoon. Hieronder vind je een kaart met alle TGV stations in Frankrijk van begin april 2015. Je kunt een adres opgeven en dan krijg je binnen een straal van 10, 25, 50 of 100 kilometer alle TGV stations te zien.

Adres :
Radius:


Deze kaart is gemaakt m.b.v. de volgende gegevens:
  1. van de Open Data website van de Franse overheid .Voordeur traditioneel Frans huis
Huizen in Frankrijk te koop van particulieren en makelaars. Appartementen, boerderijen, gites, B&B te koop in alle regios van Frankrijk. 

In Op zoek naar mijn Frankrijk neemt De Bruijn ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades. Hij ontrafelt naar aanleiding van zijn ervaringen en zijn verbazing over de gewoontes en mores in Frankrijk de ziel van het land. Maar ook nadat hij achter de voordeur heeft gekeken, neemt zijn liefde voor Frankrijk alleen maar toe.

Red wine Hoe zou Frankrijk eruit zien als ze de baquette niet uitgevonden hadden ? Niets om in de koffie te soppen en geen dorpsontmoetingen in de vroege ochtend. Niets om als vork te gebruiken bij het eten - hoewel deze boerengewoonte steeds minder te zien is… 
Meer artikelen