TGV stations in Frankrijk zoeken binnen een straal van een Frans adres

Jos Deuling,  zaterdag 11 april 2015

Voordat je een huis in Frankrijk koopt moet je vreemd genoeg ook al direct gaan nadenken over de verkoop. Stel dat je wegens ziekte of om een andere reden de woning over een paar jaar al weer moet verkopen? Als de woning in de nabijheid ligt van een een of een internationaal vliegveld, dan heb je meer kans om de woning te verkopen aan een buitenlander. Zo simpel is het gewoon. Hieronder vind je een kaart met alle TGV stations in Frankrijk van begin april 2015. Je kunt een adres opgeven en dan krijg je binnen een straal van 10, 25, 50 of 100 kilometer alle TGV stations te zien.

Adres :
Radius:


Deze kaart is gemaakt m.b.v. de volgende gegevens:
  1. van de Open Data website van de Franse overheid .Voordeur traditioneel Frans huis
Huizen in Frankrijk te koop van particulieren en makelaars. Appartementen, boerderijen, gites, B&B te koop in alle regios van Frankrijk. 

Marianne Frans embleem De leeftijd en gezondheid van Robbert-Jan doen hem besluiten zijn riante villa nabij Toulouse te verkopen. Bij het doornemen van de Franse koopakte, stuiten we echter op een bijzondere eigenaar. Niet Robbert-Jan, maar een BV is de verkopende partij. Even staan we voor een raadsel. 
More articles