Aanmelden voor het populaire tv-programma 'ik vertrek’

ikvertrek.nl,  zondag 14 april 2019

Ik vertrek avro tros 

Plannen om samen met vrienden, kennissen of familie naar het buitenland te vertrekken?

Het programma 'Ik vertrek' is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Al vanaf 2005 is te zien hoe Nederlandse stellen en gezinnen hun spullen pakken om Nederland achter zich te laten en in het buitenland een nieuwe leven en een onderneming op te bouwen. Iedere aflevering wordt door zo'n 1,5 tot 2 miljoen mensen bekeken.

De makers van 'Ik vertrek' zijn nu op zoek naar mensen die met meerdere stellen of gezinnen gaan emigreren. Ze zoeken twee of drie huishoudens die samen naar het buitenland vertrekken en gezamenlijk een onderneming willen starten.

Zij zullen gevolgd worden bij de stappen die ze ondernemen, vanaf het vertrek uit Nederland, tijdens de opbouw van de onderneming tot aan het waarmaken van hun droom. Zo wordt hun emigratie vereeuwigd in een mooi document.

Ga jij met je beste vrienden, collega's of misschien wel met de buren emigreren en heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan op of bel 020-8936107. Vertrek je als stel of gezin, meld je dan aan op .


witte woning in Andalusie
Huizen te koop Spanje. Ruim aanbod. Vakantiehuizen en vakantievilla’s. Boerderijen in Andalusië, appartementen aan de Costa’s. Particuliere verkoop en aanbod van makelaars. 

Reddingsboei in zwembad Prettig, een zwembad in de tuin! Er zijn een paar maatregelen die je kunt nemen om het zwemmen veilig te houden voor je kinderen. Deze gelden trouwens ook voor het geval uw buren of vrienden een zwembad in de tuin hebben, of voor een zwembad bij je vakantiehuisje of hotel. 
More articles