Liefdevol gerenoveerde Normandische hoeve - ideaal voor natuurliefhebbers  € 263000

Description

Mooie idyllisch gelegen ca. 250 jaar oude boerderij met oud bakhuis gelegen aan een beekje. Het huis bestaat uit dikke muren van natuursteen en is in de loop der jaren zorgvuldig gerestaureerd. De huidige woonoppervlakte is ca. 150 m² maar kan worden uitgebreid met nog eens ca. 60 m². Ligging: Tussen Gavray en Villedieu.4 km van Gavray met vele winkelmogelijkheden, 8 km van Villedieu les Poêles (station met treinverbinding naar Granville en Parijs en dicht bij de snelweg A84), 22 km van Granvil, 23 km van zee en 60 km van Mont St. Michel.

Het hoofdhuis bestaat uit drie verdiepingen met een badkamer en een grote woon-, eet- en kookruimte op de begane grond, inclusief bijna nieuw SMEG gas- en elektrisch fornuis. Op de eerste verdieping is er een woon- of slaapkamer en op de bovenste verdieping is er nog een slaapkamer.
Daarnaast is er een verbouwd bijgebouw met keuken, badkamer en twee grote kamers die gebruikt kunnen worden als woon- of slaapkamers.
Het tweede bijgebouw omvat een bijkeuken met wasmachine en voorraadkast en een aangrenzende opslagruimte. De vloer op de begane grond van het hoofdgebouw bestaat uit grote oude stenen, in de andere kamers zijn houten vloeren gelegd.

Het huis heeft twee aangebouwde bijgebouwen, een schuur (parkeerplaats), een functioneel bakhuis en een nieuw gebouwde veranda met barbecuefaciliteiten. Op het terrein staat een grote kastanje en oude en nieuwe fruitbomen. Het uitzicht in de vallei op een klein beekje is blijvend onbelemmerd.

Alle daken zijn in 2018 opnieuw gedekt met echte leisteen. Nieuw geïnstalleerde pelletverwarming voor alle woonruimtes. Bovendien zijn er elektrische radiatoren in alle kamers. Internet, telefoon en televisieaansluiting via satellietschotel. In de prijs is ook inbegrepen: Een drie jaar oude motor-hoge weidemaaier, de complete keukenuitrusting, verschillende antieke meubelstukken evenals een werkplaatsuitrusting en nog veel meer. Een prijsvermindering van ca. 10.000 € zou mogelijk zijn met overname van de kosten voor de installatie van een waterzuiveringsinstallatie.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
263000
Location
Gavray
Reference number
nl-3577
Views
308
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bathrooms
2
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000

Kaart