Prachtig gerenoveerd kasteel verdeeld in 4/5 afzonderlijke woningen plus 2 huizen, een overloopzwembad, houten hutten en 3,8 hectare land  € 1260000

Omschrijving

CHATEAU (450m2) Begane grond Appartement 1 (80m2): Slaapkamer 1, voor 3 personen, met douche, keuken, eetkamer met deur naar terras, leefruimte met deur naar buiten, slaapkamer 2, waarvan 3 personen, met douchekamer. Appartement 2 (momenteel gerenoveerd): slaapkamer met badkamer met douche, woonkamer en keuken. Bijkeuken. Toegang tot de lift Eerste verdieping: Appartement 3 (150m2): een groot en indrukwekkend appartement met 3 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer met douche, een keuken en een woonkamer. Tweede verdieping: Appartement 4 (45m2): keuken, woonkamer en slaapkamer met en-suite badkamer met douche. Appartement 5: woonkamer, eetkamer, keuken en 2 slaapkamers, beide met een eigen badkamer met douche. Trap naar het hok. Buiten: overloopzwembad, blokhut met gymzaal, blokhut met sauna, hamam, jacuzzi en toilet, plus een extra hut die momenteel als kantoorruimte wordt gebruikt. Het kasteel ligt in een 3,8 hectare groot park en biedt uitzicht op het landschap en de bergen. Het ligt op 100 meter van het Canal du Midi. HUIS 1 (150m2) Begane grond: Entree, hal, woonkamer, eetkamer en keuken. Eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan 2 met een eigen badkamer met douche, plus een familiebadkamer. Buiten: Grote tuin met terras en bovengronds zwembad en meerdere kleine bijgebouwen. HUIS 2 (170m2) Begane grond: keuken / eetkamer, woonkamer, badkamer en toilet. Eerste verdieping: 2 slaapkamers. Buiten: opslagruimte en tuin. Op slechts een steenworp afstand van het Canal du Midi en gemakkelijke toegang tot de snelweg en Toulouse (50 minuten), zou dit prachtige pand een geweldige zakelijke onderneming zijn. Dit kasteel is gerenoveerd tot een hoge standaard en heeft de wow-factor terwijl u een van de twee stations afdrijft. Het zal je echt verbazen omdat het zoveel te bieden heeft. Een prachtige woning op een fantastische locatie! In de buurt van Castelnaudary en Villefranche de Lauragais. Daarnaast is er ook een aangrenzende boerderij en trouwlocatie te koop bij dezelfde verkoper. Een echt fantastische kans om een ​​nieuwe zakelijke onderneming te verwerven. Vraag voor meer details! 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Kasteel
Prijs (€)
1260000
Plaats
LES BRUNELS
Referentienummer
MPOP0032
Website
Views
80
Interieur
Woonoppervlak (m²)
> 250 m²
Financieel
Prijsklasse
€ 500.000 +
Huis opknappen in Frankrijk

Zeer uitgebreide zelfstudiecursus Nederlands-Frans op maar liefst 9 audio CD's voor beginners en gevorderden. Iedere CD biedt een afgeronde training die je onafhankelijk van de andere CD's kunt oefenen. Om snel zelf zonder docent de belangrijkste woorden, werkwoorden, alledaagse zinnen, grammatica en uitspraak te trainen.