Huis met prachtig uitzicht, gastenverblijf/gîte en zwembad op een bevoorrechte locatie  € 595000

Description

Prachtig eigentijds huis op een heuvel met hoogwaardige inrichting, zwembad en bijgebouw. Het huis is volledig omheind in een rustige en bosrijke omgeving nabij het centrum van het dorp Carsan. 7 minuten van winkels (supermarkten, zaterdagochtend markt, apotheken, artsen) en het treinstation van Pont Saint Esprit, met verbindingen naar Nîmes en Avignon. 15 minuten van het treinstation van Bollène la Croisière. 20 minuten van de rivier: Cascade du Sautadet, La-Roque-sur-Cèze, Goudargues (la petite Venise gardoise), Saint Martin d'Ardèche (de gorges van de Ardèche). 30 minuten van de Pont du Gard en Orange, 45 minuten van Montélimar. 50 minuten van Uzès en 1u30 van de zee.

De begane grond (tevens eerste verdieping vanwege het ontwerp van het huis): Entree naar de woonkamer van ongeveer 80 m², die uitkomt op een moderne keuken. Deze zeer lichte woonkamer heeft ramen aan drie kanten en een prachtig terras van meer dan 50 m² met uitzicht op de natuur. Een berging/wasruimte bevindt zich achter de keuken. Daarachter een slaapgedeelte met master suite met doucheruimte en onafhankelijk toilet.

Naar beneden naar het nachtgedeelte met 3 slaapkamers waaronder een master suite met doucheruimte en kleedkamer. Onafhankelijke badkamer met XXL bubbelbad. Kleedkamer van 10 m² en een onafhankelijk toilet. Er is ook een ruimte van 45 m² die kan worden aangepast aan elk soort project (overdekt zwembad, sportzaal, basketbalzaal, bioscoopzaal, muziekzaal...) En tenslotte een garage van 32 m².

Terrein van 2671 m² rond het huis, beplant met zeedennen, witte eik, steeneik en olijfbomen (die ongeveer 20 kilo olijven geven). Het terrein bestaat uit drie niveaus:
#1° niveau: parkeerplaats voor 4 auto's met toegang tot het huis en de woonkamer
#2° niveau: Hek + poort met toegang tot de grote parkeerplaats, toegang tot de garage. Een klein bijgebouw van 57 m² met 2 slaapkamers op een rij, woonkamer/keuken, doucheruimte en een groot overdekt terras. Zwembad van 9 x 4 met technische ruimte.
#3° level: kindergedeelte met een grote trampoline en een ligstoel om uit te rusten onder een enorme honderdjarige pijnboom. Er is ook een klein bos van 750 m² dat jong en oud in verrukking brengt.

Het grote huis is volledig voorzien van airconditioning, en er is een heerlijke 3-zijdige houtkachel om het hele bovenhuis met veel gezelligheid te verwarmen. Het huis heeft een eigen rioleringssysteem, met fyto-zuivering voor de behandeling van afvalwater. Op het derde niveau bevindt zich het bijbehorende rietveld. Het bijgebouw is er ook op aangesloten. Nieuwe elektrische installatie naar standaard in het hoofdgebouw. Het bijgebouw moet elektrisch op norm worden gebracht.

Het grote huis heeft aluminium ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken met centrale bediening voor het hele huis.

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
595000
Location
CARSAN (30130)
Reference number
nl-3834
Views
94
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
€ 500.000 +

Kaart