Huis met prachtig uitzicht, gastenverblijf/gîte en zwembad op een bevoorrechte locatie  € 595000

Description

Prachtig eigentijds huis op een heuvel met hoogwaardige inrichting, zwembad en bijgebouw. Het huis is volledig omheind in een rustige en bosrijke omgeving nabij het centrum van het dorp Carsan. 7 minuten van winkels (supermarkten, zaterdagochtend markt, apotheken, artsen) en het treinstation van Pont Saint Esprit, met verbindingen naar Nîmes en Avignon. 15 minuten van het treinstation van Bollène la Croisière. 20 minuten van de rivier: Cascade du Sautadet, La-Roque-sur-Cèze, Goudargues (la petite Venise gardoise), Saint Martin d'Ardèche (de gorges van de Ardèche). 30 minuten van de Pont du Gard en Orange, 45 minuten van Montélimar. 50 minuten van Uzès en 1u30 van de zee.

De begane grond (tevens eerste verdieping vanwege het ontwerp van het huis): Entree naar de woonkamer van ongeveer 80 m², die uitkomt op een moderne keuken. Deze zeer lichte woonkamer heeft ramen aan drie kanten en een prachtig terras van meer dan 50 m² met uitzicht op de natuur. Een berging/wasruimte bevindt zich achter de keuken. Daarachter een slaapgedeelte met master suite met doucheruimte en onafhankelijk toilet.

Naar beneden naar het nachtgedeelte met 3 slaapkamers waaronder een master suite met doucheruimte en kleedkamer. Onafhankelijke badkamer met XXL bubbelbad. Kleedkamer van 10 m² en een onafhankelijk toilet. Er is ook een ruimte van 45 m² die kan worden aangepast aan elk soort project (overdekt zwembad, sportzaal, basketbalzaal, bioscoopzaal, muziekzaal...) En tenslotte een garage van 32 m².

Terrein van 2671 m² rond het huis, beplant met zeedennen, witte eik, steeneik en olijfbomen (die ongeveer 20 kilo olijven geven). Het terrein bestaat uit drie niveaus:
#1° niveau: parkeerplaats voor 4 auto's met toegang tot het huis en de woonkamer
#2° niveau: Hek + poort met toegang tot de grote parkeerplaats, toegang tot de garage. Een klein bijgebouw van 57 m² met 2 slaapkamers op een rij, woonkamer/keuken, doucheruimte en een groot overdekt terras. Zwembad van 9 x 4 met technische ruimte.
#3° level: kindergedeelte met een grote trampoline en een ligstoel om uit te rusten onder een enorme honderdjarige pijnboom. Er is ook een klein bos van 750 m² dat jong en oud in verrukking brengt.

Het grote huis is volledig voorzien van airconditioning, en er is een heerlijke 3-zijdige houtkachel om het hele bovenhuis met veel gezelligheid te verwarmen. Het huis heeft een eigen rioleringssysteem, met fyto-zuivering voor de behandeling van afvalwater. Op het derde niveau bevindt zich het bijbehorende rietveld. Het bijgebouw is er ook op aangesloten. Nieuwe elektrische installatie naar standaard in het hoofdgebouw. Het bijgebouw moet elektrisch op norm worden gebracht.

Het grote huis heeft aluminium ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken met centrale bediening voor het hele huis.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
595000
Location
CARSAN (30130)
Reference number
nl-3834
Views
51
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
€ 500.000 +

Kaart