Villa met groot toeristisch potentieel in een rustige en gewilde omgeving  € 480000

Description

Lichte villa met 232 m² woonoppervlak op een perceel van 1632 m² met bomen, gelegen op de heuvels boven het dorp Puisserguier in een rustige en gewilde omgeving, met een vrij uitzicht op de Montagne Noire en de Pyreneeën. Puisserguier is een landelijke gemeente met 3.026 inwoners in 2020, ongeveer 20 km ten noorden van Béziers. De gemeente heeft een mediterraan klimaat en een opmerkelijk natuurlijk erfgoed: een Natura 2000-gebied (de "Minervois") en twee natuurgebieden van ecologisch, faunistisch en floristisch belang. Groot toeristisch potentiee, momenteel beheerd als chambres d'hôtes en gîte.

Op de begane grond bevindt zich een onafhankelijk appartement van 65 m² en een garage met bijgebouwen (kelder, berging en werkplaats) van 50 m². Op de eerste verdieping, een prachtig terras op het zuiden met pergola en barbecue, een woon-eetkamer en ingerichte keuken van 70 m², een slaapkamer van 17 m² en een badkamer met douche van 10 m². Het tweede niveau, dat onafhankelijk kan zijn, geeft toegang tot een kleine woonkamer en drie slaapkamers, waarvan twee van 19 m² met doucheruimte.

Adembenemend uitzicht op de Montagne Noire en de berg Canigou (Pyreneeën). Terrein met bomen (amandelbomen, olijfbomen, vijgenbomen), bovengronds zwembad.

Omkeerbare airconditioning, 14 KW Godin insert, recent PVC schrijnwerk, thermodynamische boiler, Eficalk waterontharder (zonder zout), drie schaduwrijke parkeerplaatsen. Geen werkzaamheden nodig. Geschatte energiekosten: ongeveer 1350 €/jaar.

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
480000
Location
Puisserguier 34620
Reference number
nl-3836
Views
220
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000

Kaart