Te renoveren schuur 300m², potentieel voor een prachtig huis met karakter - Belcaire  € 35000

Description

Mooie te renoveren schuur, halfvrijstaand en op 2 niveaus van ongeveer 150m² elk.Het is mogelijk om het gebruik van deze schuur te veranderen (mits bouwvergunning) om er een ruime woning met karakter van te maken.Gelegen in het hart van een klein dorp, heeft deze schuur van 300m² een ruimte van 44m² die omgevormd kan worden tot een binnenplaats en/of gebruikt kan worden als parkeerplaats. Mogelijkheid om het dak te verwijderen om een open ruimte te hebben.Het dak moet herzien worden. Verbindingen in de buurt.Deze schuur biedt geweldige renovatiemogelijkheden.Het object ligt op 30 minuten van Quillan, 50 minuten van Mirepoix/Lavelanet en 35 minuten van Ax-les-Thermes.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
35000
Location
Belcaire
Reference number
2313-DEGIER
Views
139
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
Financial
Price range
Under € 50.000

Kaart