323 Properties for Sale in Languedoc-Rousillon

(€) 413000,  Thezan les Béziers,  Languedoc-Rousillon
(€) 1450000,  LIMOUX,  Languedoc-Rousillon
(€) 630000,  BRAM,  Languedoc-Rousillon
Stenen metselen
Een eigen huis laten bouwen kan volgens de laatste normen en richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Een bestaande woning in Frankrijk heeft niet zelden last van achterstallig onderhoud.
Wijngaard Bordeaux Saint-Emilion
Het tweede huis in Frankrijk is voor velen een droom, dus van harte gefeliciteerd als u die gaat verwezenlijken. Maar, hoe pakt u dat aan? U kunt een tweede huis in Frankrijk kopen en eventueel verbouwen. Of u kunt een woning laten bouwen, helemaal naar uw smaak en wensen.
Molen Bretagne
Meer dan 85 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Frankrijk. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Frans leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Frankrijk, Klimaat en Milieu, Eten, Blogs en Ik Vertrek.

Frankrijk-Bourgogne-Wijngaarden van het dorp Solutre
We besloten als eerste het gemeentehuis aan te doen om zodoende meer informatie te vergaren over het huis, de aangrenzende percelen en het dorp. We werden ontvangen door de gemeentesecretaris en die trok ons direct haar kantoortje in. Het speet ons dat we de burgemeester niet zagen, maar aan de andere kant was deze dame zeer efficiënt, snel en behulpzaam. Op al onze vragen kregen we concreet en volledig antwoord.
Gebeeldhouwd hoofd bij waterbron in Frankrijk
Als je na je trouwen in Nederland, emigreert naar Frankrijk, dan kun je nu nog kiezen voor een beperkte rechtskeuze op te nemen in huwelijksvoorwaarden. Daarmee leg je vast dat de woning na het overlijden van één van de partners, naar de langstlevende gaat. Op die manier omzeil je het Franse erfrecht, dat bepaalt dat kinderen na het overlijden van één van hun ouders ook recht hebben op de woning. Het is een handeling die een hoop rompslomp scheelt.