Prachtige Woning 0p het mooiste plekje van Nederland met een adembenemend uitzicht.  € 329.000,-

Omschrijving

Prachtige vrijstaande woning op toplokatie in Margraten te koop. Margraten werd onlangs uitgeroepen tot mooiste landelijke gemeente van Nederland. Speerpunten, de mooie natuur, de rust en op enkele punten van het dorp de adembenemende uitzichten. Een van de mooiste plekjes van Margraten om van deze uitzichten te genieten is de straat genaamd ‚De Koningswinkel’ (aan de lange zijde). Dit stukje Margraten ligt op ca. 800 meter van het Amerikaans kerkhof, hetgeen betekent dat er tot in de lengte van dagen nóóit in die strook (tussen de Koningswinkel en het Amerikaans kerkhof) gebouwd mag worden. Het ouderlijk huis van de familie Bastiaans ligt midden in de exclusieve ‚Koningswinkel’ strook en is eigendom van de familie sinds 1963. Het pand en de kozijnen zijn van buiten een jaar geleden volledig opnieuw geschilderd, terras opnieuw betegeld, het geheel een flinke opfrisbeurt gekregen. Het interieur is ruim en gezellig. De ruime achtertuin waarborgt een zeer hoge mate van privacy, men waant zich bovendien in Frankrijk. De buren zijn zeer aangename en discrete mensen die altijd behulpzaam zijn geweest wanneer nodig. Het huis zal naargelang de behoeftes een opknapbeurt nodig hebben qua indeling, cq badkamer en keuken. Het grote voordeel is dat U dat naar Uw eigen wensen kunt doen. Bedenk dat U dan op een van de mooiste plekjes van Nederland zult wonen. Al naar gelang wens kunnen wij ook de elegante en antieke (sommige meer dan 65 jaar oud) franse meubels en objecten (tin, brons en koper en een prachtige franse comtoise klok) aan u verkopen. Bezichtiging: stuur een emailtje naar jpbastiaans@gmail.com voor een afspraak. Vraagprijs is € 329.000,- meubilair te onderhandelen. Indeling : Perceel oppervlakte : 650m2/ grote achtertuin, mooie voortuin Woonoppervlakte: 150 m2 Aantal kamers: ruime woon- eetkamer, 4 slaapkamers / alle mogelijkheden tot herbouwen Garage : dubbele garage voor 2 autos+fietsen Half onderkelderd Zolder met vlizo trap CV ketel : Aardgas (nieuwe installatie) 
Het uitzicht strekt zich op een mooie dag uit tot ver over Maastricht naar België en dat zal dus nóóit veranderen! Maastricht ook al een van de mooiste steden van Nederland, ligt op 10 kilometer afstand, met de auto makkelijk te bereiken via de Rijksweg N278, goed openbaar vervoer en de fietspaden zijn er nieuw en ruim. Het culinair en cultureel aanbod van Maastricht is inmiddels tot ver over de grenzen beroemd. Ook het winkelaanbod en aanbod van sport en recreatie is in Maastricht in overvloede aanwezig. Margraten heeft tevens een zeer aktieve gemeente die zeer veel aandacht schenkt aan de sport en rekreatie mogelijkheden voor haar bewoners. Het winkelaanbod is ook in Margraten zeer ruim aanwezig.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
329.000,-
Plaats
Margraten
Referentienummer
12
Views
3985
Interieur
Woonoppervlak (m²)
100 - 150 m²
Verdiepingen
1
Kamers
woonkamer  -  eetkamer  -  gesloten keuken  -  zolder  -  kelder
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
1
Toilet(ten)
2
Voorzieningen
Extra's
open haard  -  ligbad
Gemeubileerd
optie (meerprijs)
Keukenapparatuur
gasfornuis  -  oven  -  magnetron  -  koelkast  -  afwasmachine  -  wasmachine
Verwarming
centrale verwarming
Nutsvoorzieningen
gas  -  electra  -  water  -  kabel  -  vaste telefoon  -  breedband internet
Exterieur
Tuin
voortuin  -  achtertuin  -  tuin rondom  -  terras  -  schuur
Balkon/dakterras
balkon(s)
Voorzieningen buiten
garage
Omgeving
Ligging
in een dorp  -  vrij uitzicht
Omgeving
nabij winkels  -  nabij bossen
Landschap
heuvelachtig
Sportmogelijkheden
golfen  -  mountainbiken  -  bergwandelen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld < 10 km
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Bouwperiode
1950 - 1959
Staat van onderhoud
renovatie noodzakelijk
Financieel
Prijsklasse
€ 300.000 - 500.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
vrouw die boek leest op strand

Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het aanbod is breed en de voorwaarden divers. In dit boek vind je alle informatie om de juiste hypotheek te kiezen én te krijgen.