Overzicht van interessante Spanje blogs

Jos Deuling,  woensdag 7 november 2018

Een Spaanse 
lunch 

Bloggen is niet meer zo populair als een aantal jaren geleden. Toch kun je op Internet nog wel een aantal interessante Spanje blogs vinden. Ik heb een selectie gemaakt en heb de blogs onderverdeeld in de rubrieken Spanje, Andalusië, Barcelona, Costa Blanca, Extremadura, Madrid, Spaans Eten en Een Huis Kopen in Spanje.

Laatst bijgewerkt op 7 november 2018.

Spanje

: Blog over emigreren naar en wonen in Spanje.
: Schrijven en Spanje, schrijven over Spanje, schrijven in Spanje, daar gaat het over in mijn weblog.
: Wat bezielt een jong gezin met twee kinderen om in deze roerige economische tijden naar Spanje te vertrekken? Na jarenlang filosoferen, fantaseren, afwegen en rekenen hebben we de knoop doorgehakt. Onder het motto “viva la vida” gaan wij naar Spanje!
: Ik ben gek op vakanties en het maken van reizen. En dan het liefst in Spanje. Hier vind je al mijn tips en vakantieverhalen voor jouw volgende citytrip, weekendje weg of vakantie, zo veel mogelijk geschreven uit eigen ervaringen. Veel leesplezier!
: Op Spanje voor Jou plaats ik volop tips voor een leuke vakantie in het echte Spanje. Maar wil je ook lezen wat ik zelf beleef in Spanje? Dan is dit de plek daarvoor.
: Reizen naar zonnige en warme bestemmingen in Zuid-Europa en ver weg. Mooie steden, streken en stranden. Couleur locale, natuur en food. Met en zonder kinderen.
: Camper Smuikje wordt bestuurd door Walter Devenijns en Janine Stougie. Beiden zijn journalist.

Andalusië

: Blog over Spanje, Andalusie, Malaga.
: Op weg naar een Bed and Breakfast in Andalusië.

Barcelona

: Ontdek het beste van Barcelona.
: Barcelona tips door een echte Barcelonesa.
: bijna 700 verhalen die Edwin Winkels de afgelopen jaren schreef over Barcelona. Er verschijnen helaas geen nieuwe artikelen van Edwin.
: Op vrijdag 14 maart 2014 schreef de auteur van deze blog: Na meer dan 400 artikelen met alle mogelijke informatie over het prachtige Barcelona heb ik de beslissing genomen om mijn blog even aan de kant te zetten. Na bijna vier jaar posts schrijven en tips en foto’s publiceren op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+ vind ik het even tijd voor een break.
: Berichten over toen en nu.

Costa Blanca

: Info over Hondón de las Nieves en de omliggende dorpen en steden.
: Edwin en Cokky wonen en fietsen in Xalo, Spanje.

Extremadura

: Mijn naam is Pieter Jan van der Linden (voor iedereen hier PJ, fonetisch uitgesproken Pé Gotta) en ik schrijf veel verhaaltjes. De meesten over totaal onbelangrijke cultuurverschilletjes. Gewoon omdat het me vrolijk maakt! Ik hou niet zomaar van lekker eten en niet zomaar van een goed glas wijn. Maar van nog véél meer. Graag brabbel ik over mijn leven hier.

Eten

: Een kookblog met Spanje in de hoofdrol.

Huis kopen in Spanje

: Voorbereiding op de aankoop van een Spaanse woning en nadere uitleg door Nederlandse makelaar in Spanje.

Interessante Engelstalige blogs over Spanje

: A selection of interesting blogs about living in Spain, Spanish food, culture, travel in Spain and the Spanish language.

Madrid

: In april 2016 ben ik dit blog begonnen om te laten zien hoe ik Spanje beleef vanuit Madrid, het hart van Spanje.
witte woning in Andalusie
Huizen te koop Spanje. Ruim aanbod. Vakantiehuizen en vakantievilla’s. Boerderijen in Andalusië, appartementen aan de Costa’s. Particuliere verkoop en aanbod van makelaars. 

Calella de Palafrugell Costa Brava Het is verstandig om alle documenten die nodig zijn voor de verkoop aan het begin van het verkoopproces te verzamelen. Maak van alle documenten een fotokopie en doe ze in een mapje. Dit komt professioneel over bij de makelaar en bij de kandidaat-kopers. In dit artikel vind je een overzicht en beschrijving van de verschillende documenten. 
More articles