174 Properties for Sale in Lisbon and the Tagus Valley

(€) 475000,  Av. 5 de Outubro,  Lisbon and the Tagus Valley
(€) 425000,  Av. 24 de Julho,  Lisbon and the Tagus Valley
(€) 2500000,  Paço de Arcos,  Lisbon and the Tagus Valley
Op een portugees strand
Zie je door de bomen het bos niet meer? Op de speciale HuisPortugal pagina op Facebook en Twitter vind je een selectie van koopwoningen in Portugal. Daarnaast ook aandacht voor de sociale geschiedenis van Portugal en een selectie van interessante nieuwsberichten.
Vakantie in Portugees heuvellandschap
Geen zin en tijd om saaie Portugese grammatica boeken door te worstelen? Met deze 7 Portugese taal tips kun je op een efficiënte manier tussen alle bedrijven door Portugees leren.
Strand in de Algarve
Divine Home is dé makelaar voor de aankoop of verkoop van uw (tweede) huis in de Algarve in Portugal. Wij bieden diverse typen koopwoningen zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Of u nu op zoek bent naar een appartement, villa, ruïne, bouwkavel, B&B, hotel of restaurant, wij helpen u graag bij het realiseren van deze aankoop.
motief in muur portugese woning
Informatie over hypotheken in Portugal. Aangezien het niet mogelijk is om bij een Nederlandse bank een hypotheek af te sluiten voor een woning in Portugal, zul je in Portugal zelf op zoek moeten gaan naar een hypotheekverstrekker. Hiervoor kun je terecht bij Engelse banken die in Portugal gevestigd zijn of bij een Portugese bank.
rijtje oude deuren portugal
Als u van plan bent een woning of een stuk grond in Portugal te kopen of verkopen, dan krijgt u te maken met diverse juridische regels in Portugal. Hieronder geven we u informatie en een aantal adviezen over het voorlopig koopcontract (“promessa de compra e venda”).