Comomeer - Vercana, nieuwe appartementen met uitzicht.  € 340000

Description

Gloednieuw wooncomplex bestaande uit 6 appartementen met panoramisch uitzicht op het Comomeer, zwembad en solarium! De residentie bestaat uit 3 driekamerappartementen met tuin op de begane grond en 3 driekamerappartementen met terras op de eerste verdieping.  Interieur: materialen en afwerking van hoog niveau naar keuze. 

Begane grond hoekappartement: entree, woonkamer met open keuken + directe toegang tot de tuin, twee slaapkamers en twee badkamers.  Hoekappartement op de eerste verdieping: entree, woonkamer met open keuken + directe toegang tot het grote terras, twee slaapkamers en twee badkamers.

De twee centrale appartementen hebben 2 slaapkamers en 1 badkamer, de vraagprijs is €310.000,00. In het souterrain bevindt zich een ruime garage en berging inclusief de prijs. Alle appartementen hebben een spectaculair uitzicht op het meer!

Het complex bevindt zich op 4 km vanaf het meer in het dorpje Vercana, gelegen in de zonnige heuvels boven de badplaats Domaso. De prachtige omgeving is geliefd bij vakantiegangers die van watersport en de natuur houden. In de winter kan men op 1 uurtje rijden afstand, (49 km) skien in het prachtige Italiaanse ski-gebied Madesimo. Een fijne vakantiewoning voor alle seizoenen!   

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
340000
Location
Vercana
Reference number
ItaliaCasa_4379
Views
29
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Exterior facilites
garage
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart