Villa in Vignone met grote tuin en meerzicht  € 650000

Description

Verbania, in de gemeente Vignone, bevindt zich deze grote 19e eeuwse villa, intern gerenoveerd in 2010 bestaande uit vijf zelfstandige appartementen, waarvan vier tweekamerappartementen en één driekamerappartement.

De villa heeft een privétuin van circa 1000 vierkante meter met verscheidende parkeerplaatsen.
Binnen in het pand vinden we een rustiek gebouw waarvan de bewoonbaarheid is verwijderd en dient als opslagruimte, het is niet meer mogelijk om de bewoonbaarheid terug te krijgen, het enige dat kan worden gedaan is het afbreken en het volume vergroten aan het hoofdgebouw.
Er is de mogelijkheid om een ​​zwembad te bouwen.

Specifiek vinden we
- Op de begane grond, tweekamerappartement bestaande uit inkomhal, woonkamer met keukenhoek, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche.
- Op de tussenverdieping tweekamerappartement bestaande uit entree, woonkamer, keuken, kleedkamer en badkamer, vaste kast, wasruimte en veranda.
- Op de eerste verdieping een tweekamerappartement bestaande uit inkomhal, gang, woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer.
- Op de tweede verdieping een groot tweekamerappartement bestaande uit inkomhal, woonkamer, keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer en kast. Terras met uitzicht op het meer.
- Op de tweede verdieping een driekamerappartement bestaande uit inkomhal, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en badkamer. Balkon aan drie zijden met uitzicht op het meer.

Zeer geschikt pand om een ​​B&B te creëren

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
650000
Location
Vignone
Reference number
ItaliaCasa_4453
Views
120
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart