Lago Maggiore 2 slaapkamer appartement met uitzicht op het meer  € 255000

Description

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met uitzicht op het meer, gebouwd in een verfijnd en modern complex ontworpen in klasse A voltooid in december 2020, met oplevering gepland voor 2,5 maand na de keuze van aanpassingen, het complex bestaat uit 5 appartementen. De residentie biedt een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en het Monte Rosa-gebergte.

Nog beschikbaar:

A) Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping met een kleine privétuin en bestaat uit een inkomhal, grote woonkamer met grote ramen met uitzicht op het meer, een open keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met directe toegang tot de tuin, badkamer, hal en kast. Het appartement heeft een groot terras en de beschikbaarheid van aankoop van een garage en buitenparkeerplaats.

Appartement: €255.000

Garage box: €27.000

 

B) Nieuwbouw 3 slaapkamer appartement met tuin

Het appartement bevindt zich op de begane grond met een privétuin en bestaat uit een inkomhal, grote woonkamer met grote ramen met uitzicht op het meer, een open keuken met eetruimte, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer, 1 slaapkamer met directe toegang tot de tuin een andere slaapkamer, een badkamer en opbergruimte. Het appartement heeft de beschikbaarheid van aankoop van een garage en buitenparkeerplaats.

Appartement: €356.000

Garage box: €29.000

 

Energieklasse A van het project in afwachting van certificering. PVC-ramen met dubbel glas, vloerverwarming, warm water met lucht / water-warmtepompen samen met fotovoltaïsche panelen, gebruik van gecontroleerde mechanische ventilatie (VMC) in alle omgevingen met warmteterugwinningsunits voor meer wooncomfort, mogelijkheid tot het plaatsen van een alarmsysteem en airconditioningsysteem.

 

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
255000
Location
Cardana
Reference number
ItaliaCasa_4917
Views
76
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
1
Exterior
Exterior facilites
garage
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart