Tremezzo - Prachtig appartement in historische villa aan het Comomeer  € 600000

Description

Dit prachtige appartement bestaat uit een halletje , een woonkamer met toegang tot het balkon vanwaar u het uitzicht over het meer kunt bewonderen, een keuken,  een Master bed room met en-suite badkamer, nog twee andere slaapkamers en een tweede badkamer. Er is een eigen ingang aan de achterkant van de villa en een een ingang via de tuin met terras aan de voorkant van de villa die gedeeld wordt met de andere twee appartementen in de villa. Er zit een garage die plaats biedt aan één auto bij het appartement inclusief de prijs en er zijn gemeente parkeerplaatsen op zo'n 200 meter van het pand.

Op loopafstand van de villa vindt men onder de arcades van Tremezzo gezellige restaurantjes, caffé's en winkeltjes. Op een steenworp afstand ligt pal aan het meer het prachtige park Teresio Olivelli (Parco Mayer) met monumentale trappen en fontein, waar in de zomer gezwommen en gezond kan worden en aan de overkant van de weg is het vertrekpunt van de boten in alle richtingen van het meer.

Tremezzo is één van de gemeentes van de hooggewaardeerde Tremezzina zone, in de buurt zijn prachtige villa's te bezoeken met botanische tuinen zoals Villa Carlotta, Villa Balbianello en Villa Melzi.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
600000
Location
Tremezzina
Reference number
ItaliaCasa_5205
Views
9
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Exterior facilites
garage
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart