Te verbouwen cottage in Lesa met panoramisch uitzicht over het Lago Maggiore.  € 600000

Omschrijving

Lago Maggiore - Lesa: op een van de eerste heuvels van Lesa ligt deze cottage, nu in gebruik als restaurant.

Deze woning is een interessant object die met enige verbeeldingskracht kan worden omgetoverd naar een charmante ‘cottage’ of een moderne woning. De woning is omgeven door een grote tuin waar eventueel een zwembad kan worden gerealiseerd. Naast het bestaande volume kan er nog een uitbreiding plaatsvinden (in afwachting van toestemming van de gemeente). 

Gebouw van 313m², evenals deposito's en kelders van 87m², Panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore en over de daken van Lesa, zonligging is Zuid/Zuid-Oost. Verhoging van het volume is mogelijk. Terrein van 4.770m².

Afstand tot aan het meer is 5 minuten, de gezellige stad Arona 15 minuten, en het dichtsbijzijnde vliegveld Milaan is in 35 minuten te bereiken.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
600000
Plaats
Lesa
Referentienummer
ItaliaCasa_5254
Views
1229
Interieur
Woonoppervlak (m²)
> 250 m²
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
2
Financieel
Prijsklasse
€ 500.000 +
Bijkomende kosten
kosten koper

Kaart

Basilicata Castelmezza


Dit leerboek is goed doordacht en zorgvuldig opgebouwd in twintig lessen. Elke les gaat uit van korte teksten in het Italiaans, die door middel van twee bijbehorende cd's ook te beluisteren zijn. Verder bevat elke les veel nieuwe woorden, enkele grammatica-regels en veel en gevarieerde opdrachten.