Mooi opgeknapt 3 slaapkamer appartement direct aan de boulevard van Lesa met meerzicht  € 300000

Description

Mooi appartement te koop aan de oever van het meer van Lesa, gelegen op de tweede en bovenste verdieping van een historisch gebouw, zonder lift.

Vanuit de binnenplaats, tevens achterbalkon komt men de woning binnen die bestaat uit een moderne woonkamer met volledig ingerichte open keuken. Via de gang bereikt men de 3 slaapkamers, twee tweepersoonskamers, en een eenpersoonskamer, evenals twee badkamers met douche. Het appartement is in 2014 volledig gerenoveerd met behoud van de prachtige originele vloeren van de woonkamer, made in Seminato. Er zijn ook twee balkons, één bereikbaar vanuit de keuken/woonkamer en de ander vanuit één van de slaapkamers, beide met uitzicht op de oevers van het Lago Maggiore. Tot slot beschikt het appartement over een derde balkon met uitzicht op de binnenplaats van het gebouw.

Lesa is een gezellig dorp aan het meer aan het Lago Maggiore, gelegen tussen de meer bekende steden Arona en Stresa. De grote luchthaven, Milaan Malpensa is te bereiken binnen 45 min rijden en Milaan binnen een uur. Ook is er een goede treinverbinding vanuit de luchthaven en naar de stad Milaan. Verschillende kleinere ski gebieden liggen op nog geen uur rijden van Lesa en de grotere gebieden op 1,5 uur. 

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
300000
Location
Lesa
Reference number
ItaliaCasa_5363
Views
54
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart