Menaggio - Ruim en licht penthouse in het centrum van Menaggio  € 675000

Description

Alle appartementen in deze historische villa beschikken over grote, lichte kamers, airconditioning, onafhankelijke vloerverwarming en worden bediend door een lift. De afwerking en de materialen die gebruikt zijn, zijn van hoge kwaliteit.

APPARTEMENT nr. 7 Dit ruime appartement ligt op de bovenste verdieping van de villa  en is volledig op maat ingericht. Het bestaat uit een ruime lichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Villa Eva is een historisch gebouw in neogotische stijl dat direct in het centrum van Menaggio ligt, dicht bij alle voorzieningen.

Gebouwd in 1880 aanvankelijk als hotel, werd het later omgebouwd tot een school en vervolgens tot appartementen. In 2019 werd het gekocht door een lokaal bouwbedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in het merengebied en een nauwkeurige conservatieve restauratie heeft uitgevoerd met behoud van de belangrijkste historische kenmerken, zoals de versierde gewelfde ramen en de zichtbare lokale stenen gevels.

De villa is omgeven door een groot parktuin met mooie bomen, met een zwembad en solarium voor gezamenlijk gebruik.

Er is een ondergrondse afgesloten garage. 

Op hetzelfde terrein zijn moderne appartementen gebouwd wat voor een aangenaam contrast zorgt.

Menaggio is een centraal gelegen plaats aan de zonnige westelijke oever het Comomeer met alle faciliteiten op loopafstand.

Interessante investering! Een luxe vakantiewoning voor eigen gebruik of de wekelijkse vakantieverhuur maar ook om permanent te bewonen.     

 

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
675000
Location
Menaggio
Reference number
ItaliaCasa_5424
Views
168
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Exterior
Garden
private pool (heated)
Exterior facilites
garage
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart