Pianello del lario - Vrijstaand huis met tuin en uniek panoramisch uitzicht!  € 948000

Description

Op een prachtige plek in de heuvels op ongeveer 2 km van het dorp Pianello del Lario en het meer, ligt deze vrijstaande villa omgeven door 2.500 m² grond met een adembenemend panoramisch uitzicht op het meer.

De begane grond is groot en verdeeld over twee woonlagen en bestaat uit een hal, woonkamer met groot raam met uitzicht op het meer, keuken met toegang tot het grote terras dat langs de hele gevel loopt, 3 grote slaapkamers, 2 badkamers en een verwarmingsruimte.

De benedenverdieping is in rustieke staat en biedt de mogelijkheid om een tweede wooneenheid of gastenverblijf te creëren met onafhankelijke ingang en als volgt samengesteld: entree, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

De villa heeft een spectaculair uitzicht op het meer vanaf beide verdiepingen, vanaf het terras en vanuit de tuin, en wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.

Toebehoren: Open haard, Dubbele beglazing, Satellietsysteem, Onafhankelijke ingang, Gepantserde deur

Pianello heeft een fijne wandelpromenade pal langs het meer, met verschillende gezellige barretjes, restaurants en pizzeria's. Er is een haventje en er zijn overal langs het meer natuurstrandjes met vrije toegang. Deze omgeving is erg geliefd bij de sportieve vakantieganger, die tegelijkertijd van de prachtige natuur en de rust wil genieten.      

Een prachtige woning aan het Comomeer, uiterst geschikt om permanent te bewonen of als fantastisch vakantiehuis!

Uniek uitzicht!

 
 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
948000
Location
Pianello del lario
Reference number
ItaliaCasa_5850
Views
26
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart