Grond te koop met project van een vakantiepark  € 699000

Omschrijving

Bulgarije – Onroerend goed te koop Grond te koop met eigen investeringproject geschikt voor de bouw van een ecologisch dorp in een natuurlijke omgeving, gelegen op een heuvelachtig terrein, in de buurt van een rivier. Het project bestaat uit: • hotel • diverse winkels • sport- en ontspanningsfaciliteiten • moderne spa center De gebouwen worden gebouwd met open uitzicht op de rivier, de omringende bossen en bergen, verbonden door tal van tuinen en groene ruimtes. De uitvoering van de bouw wordt volledig bepaald door de energie- efficiënte materialen, met moderne architectuur in natuurlijke combinatie met de omgeving. Het project bestaat uit 2 opties: De eerste optie is voorzien van 67 eengezinswoningen met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 13.400 vierkante meter, hotelcomplex met een nuttige oppervlakte van 6175 vierkante meter, een thema restaurant van 700 m² ,multifunctioneel openbaar gebouw van 4.050 vierkante meter, panoramische toren met een hoogte van 20 meter, waterpark, attracties en dienstgebouwen, garages en sportfaciliteiten. De tweede optie heeft een concept van een scheiding van de woningen en de administratieve en commerciële gebouwen, door het bouwen van een uitgebreid park en een interne beperking van het verkeer in het complex. Bij deze variant zijn de residentiële gebouwen 65, met een oppervlakte van 9750 vierkante meter, 11 meerdere gezinnengebouwen van 9.975 vierkante meter en multifunctionele kantoorgebouwen worden ontwikkeld op een oppervlakte van 5400 vierkante meters. De totale grondoppervlakte is 108.756 vierkante meter met bouwdichtheid van 70% , coëfficiënt van de intensiteit 2, hoogte 15 m + 4,5 m. 
Locatie: stad: Teteven afstand tot Sofia (luchthaven) 111 km Het pand is gelegen aan de voet van de Balkan Gebergte naast de rivier Cherni Vit. Het is gelegen op 12 km van Ribaritsa en dicht bij het klooster Glojen en de berg Vejen. Teteven is één van de meest pittoreske Bulgaarse steden. De stad ligt in het Balkan-gebergte, langs de rivier Beli Vit. Met een permanente bevolking van 11 800 mensen, ligt de stad op 188 km van Sofia, 74 km van Lovech en 60 km van Troyan. Het klimaat is continentaal met relatief milde winters en koele zomers. Het wordt omringd door een kroon van pieken. Teteven is het beginpunt voor vele wandelaars die op wandeltochten door de Balkan trekken.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Bouwgrond
Prijs (€)
699000
Plaats
Teteven
Referentienummer
Immo-Bulgarije.nl
Views
4076
Omgeving
Ligging
in de stad  -  in de buurt van een stad  -  rustiek  -  vrij uitzicht
Omgeving
nabij bossen  -  aan water
Landschap
bergachtig
Sportmogelijkheden
skieën  -  mountainbiken  -  bergwandelen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Financieel
Perceel
in eigendom
Beleggingspand
Beleggingspand
101124306

Wat & Hoe Taalgids Bulgaars is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal.