Compromisloze villa die van alle comfort is voorzien op een schitterende lokatie  € 1925000

Description

Een compromisloze villa die van alle comfort is voorzien op een schitterende lokatie op 1,5 km van het historische, deels ommuurde stadje Mombaroccio. Het huis heeft een vloeroppervlakte van 385 m2. Het huis ligt in het prachtige afwisselende heuvellandschap van de provincie Pesaro-Urbino in Le Marche, op 20 km van de Adriatische kust met haar stijlvolle en sfeervolle badplaatsen, mooie stranden en uitstekende visrestaurants. Er is een riante woonkamer met antieke open haard. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en extra woonkamer met open haard. 

Er is een gastenverblijf met een afzonderlijk woongedeelte met keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. In het souterrain bevinden zich de wellness ruimtes met sauna, turks bad, relax- en kleedruimtes en een kelder. 

Het huis is volledig en kwalitatief hoogwaardig gerestaureerd met gebruikmaking van de oorspronkelijke klassieke bouwmaterialen. Het huis is centraal verwarmd op gas, heeft airconditioning, een aansluiting op het elektriciteitsnet en de waterleiding, een eigen waterbron voor besproeiing van de tuin en het vullen van het zwembaden heeft internet, satelliet tv en domotica. 

Het huis ligt op een niet geïsoleerde lokatie aan het einde van een doodlopende weg. De uitstekend onderhouden tuin van 20.000 m2 heeft een fraai en stijlvol ontwerp met olijfbomen en cipressen en met veel ruimte rondom het huis met diverse terrassen. Het mooie zwembad is fraai ingepast in het terrein. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. De comfortabele luchthaven van Ancona ligt op 50 minuten rijden.

 

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
1925000
Location
Mombaroccio
Reference number
ItaliaCasa_3982
Views
158
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart