Ruim en licht appartement met fabelachtig uitzicht.  € 320000

Description

Investeer nu in deze luxe, instapklare en betaalbare woning in het project Azienda Mastrocola. Het ligt op een uitstekende panoramische locatie met prachtig uitzicht over de Marchigiani heuvels en de Sibillini gebergte op de achtergrond. Er is een gemeenschappelijk zwembad van 18 bij 5 meter.de woning wordt compleet afgewerkt en met inrichting verkocht!

Dit is een mooi en licht appartement en kan comfortabel ruimte bieden aan vier of meer personen. Het appartement heeft de "originele" voordeur met boven een klassiek boog. De totale woonoppervlakte is 115 m2 met buiten een portico en terrassen. Het heeft een tuin van circa 485 m2. Beneden is er en open keuken/ woonruimte. Boven zijn er twee ruime slaapkamers met ensuite badkamers.

De oude Romeinse stad Loro Piceno ligt op minder dan 3 km afstand van Azienda Mastrocola.

Loro Piceno is een historische stad. Thuisbasis van tal van culturele en gastronomische festivals, het is beroemd om zijn Vino Cotto, een speciale wijn die de "gekookt" wordt om zijn smaak te bereiken en het wordt gewoonlijk gedronken na het diner. Plus, je bent in de "Gouden Driehoek" van Le Marche, in het midden van dit alles - binnen 30 minuten aan het strand of aan het wandelen en skiën in de majestueuze Sibillini gebergte. Loro Piceno heeft twee van de beste restaurants uit de regio, een ervan is opgenomen in de Michelin-gids. Marktdagen en lokale festas in overvloed in de stad en omliggende dorpen, met een goede keuze aan winkels en cafés in het stadje.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
320000
Location
Loro piceno
Reference number
ItaliaCasa_4537
Views
150
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000
Additional costs
expenses buyer