Agriturismo in mooi gerestaureerde Villa Padronale (20 bedden)  € 600000

Description

IN PRIJS VERLAAGD

De Agriturismo ligt in een vriendelijk heuvellandschap, op rustige locatie met een fraai en panoramisch uitzicht en oriëntatie op het zuid-oosten. Het huis ligt direct aan een rustige geasfalteerde landweg, slechts 1 kilometer van een klein stadje met verschillende winkels. 

Het grote en volledig in baksteen en rose natuursteen uit de Furlo vallei, gerestaureerde herenhuis 'villa padronale' functioneert als een boerderij met een capaciteit van ongeveer 20 bedden. Het complex bestaat uit een degelijk gerestaureerde Villa Padronale die is ingericht als Agriturismo met 5 authentieke en sfeervolle appartementen met eigen keuken, badkamer, entree en terras. Het eigenaarsappartement beschikt over een groot dakterras dat aansluit bij één van de keukens. De woning is smaakvol gerestaureerd met authentieke materialen en oorspronkelijke tegelvloeren. Er zijn in totaal 11 slaapkamers en 10 badkamers. Het huis is van moderne installaties voorzien met onder meer zonnepanelen. Het huis kan eventueel op eenvoudige wijze verdeeld worden in twee of drie wooneenheden. Er is een uitbreidingsmogelijkheid van 100m2.

De appartementen van de boerderij bevinden zich op de begane grond, het huis van de eigenaar en de kamers van de B&B bevinden zich op de eerste verdieping van de villa. Elk appartement heeft een eigen woonkamer, keuken of combinatie daarvan en één of meer badkamers. Op het terrein is een grote garage/berging, een vrijstaand restaurantgebouw met waranda en professionele keuken en een cantina, verder een portico met zitjes die in de zomer voor aangename schaduwplekken zorgt. De Agriturismo wordt momenteel gerund door een Italiaans echtpaar. Op het terrein van 3ha bevindt zich de ruime parkeerplaats voor de gasten. In de fraai aangelegde tuin bevindt zich het zwembad van 6x12 meter met een pool house en een ruim zonneterras, een royaal grasveld dat als speelterrein is ingericht, verschillende terrassen met schaduw- en zonplekken en enkele bijgebouwen. De tuin wordt gecompleteerd met diverse fruitbomen en een grote groentetuin.

De prachtige stad Urbino ligt op 15 min. rijden. De stad Fano met veel bezienswaardigheden aan de Adriatische kust is in 35 minuten te bereiken via de Superstrada. De luchthavens van Ancona en Perugia (beide op 85 km afstand) zijn binnen een uur te bereiken.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
600000
Location
Cagli
Reference number
ItaliaCasa_2627
Views
131
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bathrooms
3 +
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Exterior facilites
garage
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart