1256 Properties for Sale in Midi-Pyrenees

(€) 27500,  Carla Bayle - Vallee de la Lèze,  Midi-Pyrenees
(€) 34000,  MIRAMONT DU QUERCY,  Midi-Pyrenees
(€) 46000,  BAGNÈRES-DE-BIGORRE,  Midi-Pyrenees
Oude franse deurknop
U hebt het waarschijnlijk al meegemaakt. U bezichtigt een woning in Frankrijk en de Franse makelaar of de verkoper deelt u mede dat als u interesse heeft u snel moet zijn want er is nog iemand die geïnteresseerd is. Is die tweede koper er echt?
Huis met uitzicht op tuin in Frankrijk
In de afgelopen jaren heeft het zogeheten levenstestament in Nederland een enorme vlucht genomen. Alleen maar positieve geluiden? Was het maar waar. Zoals zo vaak lopen de theorie en de praktijk nogal uiteen. Daar kwam een van mijn cliënten onlangs achter toen hij middels het levenstestament van zijn moeder een woning in Frankrijk wilde verkopen.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwste Frankrijk boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Frankrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Franse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Landelijke woning Normandie
De maximale hypotheek bedraagt 85% van de aankoopprijs van de woning en er dient minimaal 15% van de aankoopprijs plus de notariskosten aan eigen geld beschikbaar te zijn. Een huis kopen in Frankrijk zonder eigen geld is dus niet mogelijk.
4 soorten franse wijn
Witte wijnen worden vaak gebruikt als aperitief voor de maaltijd, bij het dessert of als verfrissend drankje tussen de maaltijden door. Witte wijnen worden vaak beschouwd als verfrissender en lichter in stijl en smaak dan de meeste rode wijnen. Daarnaast worden witte wijnen vaak gebruikt in de keuken vanwege hun zuurgraad, aroma en het vermogen om vlees te verzachten