Midi Pyrénées Propriétés - Uw makelaar in Zuid-Frankrijk

Midi Pyrénées Propriétés,  vrijdag 6 december 2019

Dienstverlening van

Dorp op het Franse platteland 

Onze dienstverlening

biedt u de ‘complete onroerend goed service’ aan: begeleiding bij de eerste stappen op uw zoektocht, het bekijken en beoordelen van verschillende geschikte objecten, het doorlopen van het hele koopproces bij de notaris, het regelen van alle bijkomende zaken zoals gas, water en electriciteit, tot en met het daadwerkelijk bewonen van uw droomhuis.
Wij spreken Frans, Nederlands, Engels en Spaans, en wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving én gewoontes die van belang zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Frankrijk.

Op zoek naar vastgoed in Zuid-Frankrijk

Op basis van een persoonlijk contact – per mail of telefoon – maken wij samen een selectie, zodat u zich al kunt voorbereiden op een bezoek samen met ons ter plaatse.
Uit ons complete aanbod bieden wij u een selectie aan die voldoet aan uw wensen en eisen. Om de gewenste objecten te bekijken, maken wij afspraken voor u. Natuurlijk sturen wij u niet alleen op pad. Wij vergezellen u bij alle bezoeken én we zorgen ervoor dat al uw vragen worden beantwoord.

De vestigingsservice

Wij adviseren u graag bij alles wat komt kijken bij een nieuw onroerend goed. Wij zijn u van dienst bij het aanvragen, het aansluiten of op naam zetten van de algemene voorzieningen, zoals gas, water, elektriciteit en telefoon. Ook financiële en woonzaken zoals hypotheek, een bankrekening openen en verzekeringen afsluiten, school, dokter en de belastingen ontsnappen niet aan onze aandacht.

Verkoop

Beschikt u over onroerend goed dat u wilt verkopen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij . Wij maken een afspraak om persoonlijk de beste mogelijkheden met u te bespreken.

De aankoopservice

Als u uw droomhuis of ander onroerend goed hebt gevonden, begeleiden wij u bij het doorlopen van het hele Franse aankoopproces: vanaf het uitbrengen van een eerste bod, het onderhandelen over de prijs tot en met de afronding. Wij gaan persoonlijk met u mee naar de notaris. Deze service biedt u de zekerheid dat u het juiste antwoord krijgt op eventuele vragen.
Begeleiden van, of second opinions bij aankoop via andere makelaars behoort ook tot onze dienstverlening.

Andere diensten

Hulp bij uw belastingen en/of notariële zaken in Frankrijk bieden wij u met plezier. Bent u geregeld langere tijd niet aanwezig? Ook dan kunt u op vertrouwen. Op uw huis letten, gras maaien, de brievenbus legen, het huis luchten…, wij kunnen u in contact brengen met de juiste personen hiervoor!
Wilt u uw woning verhuren? Wij adviseren over (vakantie)verhuur.
Als u na aankoop renovaties of verbouwingen wilt laten uitvoeren, dan kunnen wij u ook adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met betrouwbare en deskundige lokale ambachtslieden, brengen wij u in contact met de juiste personen.

Anneke de Gier Midi Pyrénées Propriétés
Anneke de Gier
Place de l’Eglise, 09130 Artigat
E.
T. +33 (0)5 61 69 36 81
T. +33 (0)6 09 43 34 70
Magali Cascales Midi Pyrénées Propriétés
Magali Cascales
Place de l’Eglise, 09130 Artigat
E.
T. +33 (0)5 61 69 36 81
T. +33 (0)6 09 43 34 70

Dorpje op het Franse platteland
Zoek je een tweede woning in Frankrijk? Aanbod van particulieren en makelaars. Villa’s te koop in de Provence, fermettes in Bourgondie en de Auvergne. 

Brood in Franse winkel Of de tijd heeft stilgestaan - zo zien Nederlandse francofielen het leven in Frankrijk het liefst. Een bakker die 's morgen vroeg verse croissants bakt. Een 2CV die over een met platanen omzoomt landweggetje sukkelt. Druivenplukkers in de wijngaarden. Een dorpshotel aan een pleintje met een fonteintje en een Logis de France. En 's avonds voor een paar francs een overvloedige boerenmaaltijd met wijn zoveel je maar wil 
More articles