Nieuwe 'Griekenland' boeken - bijgewerkt t/m 8 september

Jos Deuling,  donderdag 8 september 2022

De herontdekking van de populairste moderne Griekse klassieker, een bestseller in Griekenland

Drie zomers is een warm en teder verhaal over drie zussen die opgroeien in de natuur buiten Athene, voor de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Ze wonen in een groot oud huis met hun gescheiden moeder, opmerkelijke tante en grootvader. De dromerige maar rebellerende jongste zus Katerina vertelt het verhaal van haar flirterige, heethoofdige en oudste zus Maria, de mooie maar in zichzelf gekeerde middelste dochter Infanta en Katerina’s eigen ervaringen en gevoelens. Gedurende drie zomers delen en verbergen zij geheimen, worden ze verliefd, trachten ze de wereld van de volwassenen te begrijpen en proberen ze uit te vinden wat voor volwassenen zij zelf hopen te worden.


De National Geographic reisgids Griekenland, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.

Huis in Rethymnon op Kreta
Tweede woningen, opknappers en vakantiehuizen te koop in Griekenland. Particuliere verkoop en huisaanbod van makelaars. Koop je eigen vakantie appartement op één van de Griekse eilanden. 

Autorijden Griekse platteland Het belangrijkste voordeel van een auto is dat je veel kilometers per dag kunt maken in landelijke gebieden of op de grotere eilanden. Je kunt bijna overal in Griekenland met de bus komen, maar in sommige geïsoleerde dorpen rijden slechts een of twee bussen per dag. 
More articlesLinks