Nieuwe 'Marokko' boeken - bijgewerkt t/m 4 mei 2019

Jos Deuling,  zaterdag 4 mei 2019

Deze oorspronkelijk Nederlandstalige reisgids in zakformaat over 'de rode stad', Marrakech heeft een nieuw uiterlijk gekregen en heet geen 100% meer maar 'Time to momo'. Aan de hand van drie wandelingen door de stad worden vele bezienswaardigheden bezocht. Per wandeling een uitklapbare kaart met de route, de hoogtepunten en bezienswaardigheden langs de route, eten en drinken, shoppen, en 'leuk om te doen'. Vooraf twaalf pagina's met algemene informatie over onder meer feestdagen, hotels en vervoer. Tot slot zes pagina's met overige bezienswaardigheden en uitgaanstips. Geïllustreerd met kleurenfoto's en gebruik van kleur in de opmaak. Met overzichtskaart in de voorflap en een losse stadsplattegrond in de achterflap. Via www.timetomomo.com/kaartapp is een app te downloaden voor de smartphone (iPhone en Androïd) met nog meer routes en plattegronden met aanvullende informatie. Met index op alfabet en op thema. Een leuk, handig en aantrekkelijk reisgidsje.


Discover Morocco with this comprehensive, entertaining, 'tell it like it is' Rough Guide, packed with comprehensive practical information and our experts' honest and independent recommendations. Whether you plan to hike in the Atlas Mountains, surf on the Atlantic coast, shop in the souks or camp in the Sahara, The Rough Guide to Morocco will help you discover the best places to explore, sleep, eat, drink and shop along the way.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Moroccan interior
Woningen en appartementen te koop in Marokko. Advertenties van particulieren en makelaars. Ruime keus. Nieuwe appartementen in Tanger en Oujda. Vakantievilla’s aan de kust. 

Glas mozaïek met bloemenmotief uit Casablanca Marokko Als je besloten hebt om een huis in Marokko te kopen dan is het verstandig om een direct op zoek te gaan naar een notaris. De notaris speelt namelijk een belangrijke rol in het koopproces. Een onafhankelijk advocaat kan ook geen kwaad. Het kopen van onroerend goed in Marokko is net als in Nederland goed geregeld, maar er zijn wel nuanceverschillen. 
More articlesLinks