Nieuwe 'Oostenrijk' boeken - bijgewerkt t/m 1 januari

Jos Deuling,  zondag 1 januari 2023

Ruth woont alleen op het platteland in het huis waar ze ooit gelukkig was met haar gezin. Haar echtgenoot is vier jaar geleden overleden en haar kinderen zijn allang het huis uit. Inmiddels heeft Ruth geleerd om tevreden te zijn met haar bestaan. Dan ontvangt ze een anoniem bericht van iemand die meer lijkt te weten van haar leven dan zijzelf. Het is hinderlijk, en ze krijgt er meer. De berichtjes volgen steeds sneller op elkaar en het begint niet alleen zijn tol te eisen van Ruth, maar ook van haar kinderen en vrienden.
 


Typisch Oostenrijkse woning
Zoek naar huizen en onroerend goed in Oostenrijk. Appartementen, boerderijen en villa’s te koop in Burgenland, Karinthië, Salzburg, Neder-Oostenrijk en Tirol. 

Oostenrijks dorpje aan een meer Op zoek naar een onroerend goed investering in het buitenland? Met een hoge levensstandaard en een stabiele vastgoedmarkt wordt Oostenrijk steeds populairder om in te investeren. Maar dit kleine land heeft zo zijn eigenaardigheden en ofschoon het kopen van een huis in Oostenrijk een eenvoudig proces is zijn er toch een aantal zaken die een internationale koper moet weten. 
More articles