Nieuwe 'Portugal' boeken - bijgewerkt t/m 26 oktober

Jos Deuling,  dinsdag 26 oktober 2021

Portugal is in alle opzichten het laatste paradijs van Europa: zon, zee, strand, ongerepte natuur, een pure keuken en betaalbare topwijnen. Tijd speelt er geen rol. Arthur van Amerongen en Reggie Smith gaan voor hun serie Portugese wijngidsen op zoek naar de beste adegas en vinhos van het land. Het vrolijke duo proefde zo’n 500 wijnen, aguardentes en medronhos - Portugals vloeibare goud - maar hield ook rekening met de kleine beurs van de camperaar en testte alle mogelijke supermarktwijnen. Het resulteerde in deze inside, vol ontmoetingen met wijnmakers, sommeliers, sterrenkoks en paradijsvogels.


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden De geur van versgebakken brood en gebak. Een kleurijk geschilderd oud landhuis. Een overdaad aan bloemen en hun aroma’s. Kale bergtoppen die opdoemen uit de mist. Madeira is een kleurrijk eiland en een feest voor de zintuigen. En elke dag ontdek je er weer iets nieuws.

vakantiewoning in Madeira
Huizen en appartementen te koop aan de Algarve, in Albufeira, Alcoutim, Aljezur, Castro Marim, Faro, Lagoa, Lagos, Portimão, Monchique en Loulé. Van particulieren en makelaars. 

Veelkleurige dakpannen Als je van plan bent om een vakantiehuis of tweede woning te kopen in Portugal, dan zul je vroeg of laat te maken krijgen met het Portugese koopproces. Uit welke stappen bestaat het kopen van een huis in Portugal? Waar moet je allemaal op letten? Wat zijn de juridische aspecten, hoe moet je de woning registreren, hoe hoog is de overdrachtsbelasting en welke vermogenswinstbelasting moet je betalen bij de verkoop van een woning? 
More articles