Nieuwe 'Turkije' boeken - bijgewerkt t/m 1 januari

Jos Deuling,  zondag 1 januari 2023

De nachten van de pest vindt plaats op het eiland Minger, in de 29ste provincie van het Ottomaanse Rijk, tijdens de derde pestepidemie in 1901. De moslims en christenen op het eiland beschuldigen elkaar van de uitbraak van de ziekte. Wanneer sultan Abdülhamit samen met Engeland en Frankrijk besluit het eiland te isoleren om verdere verspreiding te voorkomen, staan de eilandbewoners er alleen voor.


Fatima Abakka ontdekte dat er vooral vanuit de Marokkaanse, Turkse en andere mediterrane baktradities maar weinig glutenvrije recepten beschikbaar zijn. Daar komt nu verandering in. Met dit boek wordt glutenvrij bakken minder uitdagend en maak je eenvoudig meer exotische gerechten.

Appartementencomplex Zuid Turkije
Zoek naar huizen en appartementen te koop in Turkije. Goedkope woningen in Altinkum, Bodrum, Fethiye, Dalyan, Side of Kusadasi. Huizen te koop in Turkije direct van eigenaar en via makelaars. 

Huizen in Bodrum Wanneer het huisdier gezond is en de benodigde papieren heeft, hoeft het dier bij aankomst in Turkije niet in quarantaine. De meeste vliegtuigmaatschappijen hebben een eigen dieren vervoer beleid. Vraag hiernaar voordat U boekt, om teleurstellingen te voorkomen. 
More articles


Links