19 Properties for Sale in North Brabant

(€) 281617,  Beekbergen,  North Brabant
(€) 56500,  Lith,  North Brabant
(€) 1.195.000,  prinsenbeek,  North Brabant
Oude deuren
Maandelijks overzicht van boeken met informatie over het kopen van een huis in Nederland. Actuele titels: Woning kopen? De Gouden Tips | Een huis kopen voor Dummies | Hypotheekvrij! Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Boten in Harllingen
Je ziet ze steeds vaker, advertenties met teksten als: ‘Beleggen in een vakantiewoning, met een gegarandeerd rendement van 8 procent.’ Heel wat meer dan de huidige 0,5 procent die je nog op je spaarrekening krijgt. Een prima belegging dus? Of zitten er addertjes onder het gras? “Er zijn wel een paar voorbehouden te maken, voor je een klant een dergelijke belegging adviseert, helemaal als ze er geleend geld voor gebruiken,” constateert financieel planner Ramón Wernsen.
Collage terrasverwarmers
Om te bepalen welke buitenverwarmer de beste keuze is voor je tuin of terras, moet je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke opties voor jou het belangrijkst zijn. In dit artikel enkele van de belangrijkste factoren die je in gedachten moeten houden tijdens de zoektocht naar de beste terras- en tuinverwarmers.