Grote boerderij in Holmedal, Värmland  € SEK 3300000

Description

Een mooie en goed onderhouden boerderij in de buurt van Årjäng in Värmland. Er zit zo'n 26 hectare grond bij, waarvan 8 ha landbouwgrond. Het geheel ligt in een goede buurt en op fietsafstand van school en van een zwemgedeelte in het meer van Holmedal.Holmedal, Årjängs kommun, Värmlands län, Zweden

Beste bezoeker,

Allereerst hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze website om huizen te bekijken en aan te bieden. Zoals u misschien weet, is onze dienst al meer dan 20 jaar geheel gratis voor zowel particulieren als makelaars. Om deze service te kunnen blijven aanbieden, werken wij samen met Bol.com als affiliate partner.

Als u binnenkort van plan bent om iets bij Bol.com te bestellen, zouden wij het op prijs stellen als u dit via onze website zou willen doen. U kunt hiervoor eenvoudigweg op de Bol.com banner klikken die u onderaan dit bericht vindt. Dit kost u niets extra's, maar het helpt ons om onze website draaiende te houden en te blijven verbeteren.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, maar elke klik helpt ons om u en andere bezoekers deze gratis service te blijven bieden. Hartelijk dank voor uw steun en we hopen dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
SEK 3300000
Location
Holmedal
Reference number
16409
Views
432
Interior
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
1

Kaart