Te koop Prachtige grote woning Ubon Rachathani Thailand met veel grond en schitterend uitzicht.  € 240.000 euro

Description

Landoppervlak 5 Rai en 81 trangwa.1 Rai=1600m2 De woning beschikt over 4 slaapkamers,1 badkamer,1 keuken en een grote woonkamer.Deze woning en land is voor meerdere doeleinden geschikt bijvoorbeeld om u eigen resort te verwezenlijken of iets anders zakelijks. Het land grenst aan de snelweg 20 km van de stad Ubon Ratchathani Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kan u contact opnemen met Dhr Johnny Bos Email:johnnybos79@outlook.com Skype:johnnybos Tel Thailand:0066622864632 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
240.000 euro
Location
Ubon Rachathani Thailand
Reference number
03-03-1979
Views
1779
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of stories
1
Rooms
living room  -  dining room  -  open kitchen  -  pantry
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
1
No. of toilets
1
Exterior
Garden
front garden  -  back garden  -  surrounding garden  -  terrace
Exterior facilites
parking place
Constructional
Building type
Free standing
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Parcel
ownership