19420 Properties for Sale at Affidata.com

(€) 220000,  Urbanização mato santo espírito (santa maria tavira),  Portugal
(€) 275000,  Altea,  Spain
(€) 270000,  Altea,  Spain
Santa Brigida Tenerife
Het verklaring van bewoonbaarheid is een administratief document dat bevestigt dat een woning voldoet aan de minimale voorwaarden voor bewoonbaarheid zoals die zijn vastgelegd in de huisvestingswet. Als dit document wordt verstrekt, betekent dit dat de woning geschikt is voor bewoning.
Huizen in het Noorse landschap
Meer dan 75 zorgvuldig geselecteerde links over wonen en werken in Noorwegen. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Noors leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Noorwegen, Klimaat en Milieu, Eten, Forums en Facebook groepen en Blogs.
Pizzabijbel van Caprese tot Margherita en van Napolitana tot Quattro Formaggi
Op zoek naar Italiaanse kookboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente kookboeken over de Italiaanse keuken. Gesorteerd op verschijningsdatum.
Napels Proeven
Op zoek naar Campania kookboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente kookboeken over de keuken van Campania. Gesorteerd op verschijningsdatum.
Recepten uit Venetië
Op zoek naar Veneto kookboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente kookboeken over de keuken van Veneto. Gesorteerd op verschijningsdatum.