40 Properties for Sale in Austria

(€) 324.600,- ex. Btw,  Presseggersee,  Carinthia
(€) nog niet bekend,  Brand,  Vorarlberg
(€) 4.600,-/m2,  Bad Klein Kirchheim,  Carinthia
brandstof voor de houtkachel
De Oostenrijkse hypotheekmarkt staat open voor buitenlanders maar heeft wel zo zijn bijzonderheden. Als je overweegt een woning te kopen in Oostenrijk en je vraagt je af of je de woning moet financieren met een Oostenrijkse hypotheek. lees dan eerst deze gids die je kan helpen bij het maken van de juiste keus.
Oude deuren
Overzicht van de nieuwe 'Oostenrijk' boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Oostenrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Oostenrijkse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Boederij deur
De kosten van het kopen en verkopen van een woning in Oostenrijk zijn relatief laag. Maar omdat deze kosten voor het grootste deel betaald worden door de koper is het belangrijk om precies te weten voor welke kosten jij als koper opdraait. In dit artikel worden naast vaste kosten als de overdrachtsbelasting ook de andere kosten besproken waarmee je te maken krijgt bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Oostenrijk.
oude boerderij deur
Het is van belang om het Oostenrijkse belastingsysteem te begrijpen als je een winstgevende investering wil doen in het land. De belastingen in Oostenrijk zijn niet hoog maar omdat je zowel bij koop, het in bezit hebebn als de verkoop belasting moet betalen, is het van belang dat je inzicht hebt in het totale belastingsysteem voordat je een huis koopt. Lees verder om meer te weten te komen.
Kruispunt in Salzburg
Bij sneeuwval zijn winterbanden of sneeuwkettingen op sommige bergpassen, en soms ook op snelwegen, wettelijk verplicht. Dit wordt aangegeven door een rond verkeersbord waarop een witte band of ketting op een blauwe achtergrond staat afgebeeld. Het is altijd een goed idee om een paar sneeuwkettingen en een warme deken in de kofferbak mee te nemen.