79 Properties for Sale in Austria

(€) 187500,-,  Nassfeld Hermagor,  Carinthia
(€) 187500,-,  Hermagor,  Carinthia
(€) 158000,  Rauris,  Salzburg
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwe 'Oostenrijk' boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Oostenrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Oostenrijkse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
roof tiles
Goed voorbereid zijn is het halve werk en dat geldt helemaal als je te maken krijgt met bureaucratie in het buitenland. Het volgende artikel beschrijft de verschillende setjes met documenten die je in iedere fase van het koopproces in Oostenrijk nodig hebt. Lees verder om meer te weten te komen.
brandstof voor de houtkachel
De Oostenrijkse hypotheekmarkt staat open voor buitenlanders maar heeft wel zo zijn bijzonderheden. Als je overweegt een woning te kopen in Oostenrijk en je vraagt je af of je de woning moet financieren met een Oostenrijkse hypotheek. lees dan eerst deze gids die je kan helpen bij het maken van de juiste keus.
herfstbladeren
Het vinden van een woning is tegenwoordig veel gemakkelijker nu er online portals zijn waar je met een enkele klik duizenden woningen kunt doorzoeken. Makelaars zijn echter nog niet verdwenen. Met hun gedetaileerde kennis van de lokale markt kan het inhuren van een makelaar een uitstekende investering zijn. Lees verder voor meer informatie over de rol van de makelaar op de Oostenrijkse huizenmarkt
Kruispunt in Salzburg
Bij sneeuwval zijn winterbanden of sneeuwkettingen op sommige bergpassen, en soms ook op snelwegen, wettelijk verplicht. Dit wordt aangegeven door een rond verkeersbord waarop een witte band of ketting op een blauwe achtergrond staat afgebeeld. Het is altijd een goed idee om een paar sneeuwkettingen en een warme deken in de kofferbak mee te nemen.