63 Properties for Sale in Austria

(€) 328.000,-,  Rauris,  Salzburg
(€) 230000,-,  Nassfeld Hermagor,  Carinthia
(€) 461422,  St. Gallenkirch,  Vorarlberg
brandstof voor de houtkachel
De Oostenrijkse hypotheekmarkt staat open voor buitenlanders maar heeft wel zo zijn bijzonderheden. Als je overweegt een woning te kopen in Oostenrijk en je vraagt je af of je de woning moet financieren met een Oostenrijkse hypotheek. lees dan eerst deze gids die je kan helpen bij het maken van de juiste keus.
roof tiles
Goed voorbereid zijn is het halve werk en dat geldt helemaal als je te maken krijgt met bureaucratie in het buitenland. Het volgende artikel beschrijft de verschillende setjes met documenten die je in iedere fase van het koopproces in Oostenrijk nodig hebt. Lees verder om meer te weten te komen.
Boederij deur
De kosten van het kopen en verkopen van een woning in Oostenrijk zijn relatief laag. Maar omdat deze kosten voor het grootste deel betaald worden door de koper is het belangrijk om precies te weten voor welke kosten jij als koper opdraait. In dit artikel worden naast vaste kosten als de overdrachtsbelasting ook de andere kosten besproken waarmee je te maken krijgt bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Oostenrijk.
detail van een veld in Oostenrijk
Onze stap-voor-stap gids van het koopproces in Oostenrijk helpt je op weg bij het kopen van een woning in Oostenrijk. De gids laat alle stappen zien van het zoeken naar je ideale woning, tot het onderhandelen, contracten en hypotheken en het moment waarop je met de huissleutel de deur van je nieuwe woning opent.
Kruispunt in Salzburg
Bij sneeuwval zijn winterbanden of sneeuwkettingen op sommige bergpassen, en soms ook op snelwegen, wettelijk verplicht. Dit wordt aangegeven door een rond verkeersbord waarop een witte band of ketting op een blauwe achtergrond staat afgebeeld. Het is altijd een goed idee om een paar sneeuwkettingen en een warme deken in de kofferbak mee te nemen.