Vrijstaande villa in de Langhe  € 290000

Description

RECENT IN PRIJS VERLAAGD VAN € 350.000 NAAR € 290.000!

Mooi vrijstaand huis met een prachtig uitzicht op de Alpen en de Monte Viso. Het huis is gerenoveerd en heeft een tuin met zwembad. Gelegen ongeveer 4 km van het dorp La Morra, slechts 5 km van de afrit van de snelweg bij Cherasco en 40 minuten van Turijn. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. BG: ruime living met toegang tot veranda, recent vernieuwde keuken, wc en een extra kamer te gebruiken als werkkamer of slaapkamer.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer en een grote studeerkamer met toegang naar ruim panoramisch terras met prachtig uitzicht op de heuvels en de Alpen.
De locatie is erg goed door het schilderachtige uitzicht, het gemak van de nabijheid van de snelweg en Turijn en omdat het ligt in een van de meest representatieve delen van de regio Langhe dat onlangs op de UNESCO werelderfgoedlijst is geplaatst. Zo ligt de Barolo streek letterlijk om de hoek op enkele kilometers afstand en is de afstand tot het skigebied Mondolè 50 km. Het huis is ook goed te verhuren. Zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
290000
Location
Cherasco
Reference number
ItaliaCasa_3889
Views
129
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart