Vrijstaande villa in de Langhe  € 350000

Omschrijving

Mooi vrijstaand huis met een prachtig uitzicht op de Alpen en de Monte Viso. Het huis is grotendeels gerenoveerd en heeft een tuin met zwembad. Gelegen ongeveer 4 km van het dorp La Morra, slechts 5 km van de afrit van de snelweg bij Cherasco en 40 minuten van Turijn. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. BG: ruime living met toegang tot veranda, keuken, badkamer en een extra kamer te gebruiken als werkkamer of slaapkamer.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een grote studeerkamer met toegang naar ruim panoramisch terras met prachtig uitzicht op de heuvels en de Alpen.
De locatie is erg goed door het schilderachtige uitzicht, het gemak van de nabijheid van de snelweg en Turijn en omdat het ligt in een van de meest representatieve delen van de regio Langhe dat onlangs op de UNESCO werelderfgoedlijst is geplaatst. Zo ligt de Barolo streek letterlijk om de hoek op enkele kilometers afstand. Het huis is ook goed te verhuren. Zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
350000
Plaats
Cherasco
Referentienummer
ItaliaCasa_3889
Views
89
Interieur
Woonoppervlak (m²)
150 - 250 m²
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
2
Voorzieningen
Verwarming
centrale verwarming
Exterieur
Tuin
privé zwembad (onverwarmd)
Financieel
Prijsklasse
€ 300.000 - 500.000
Bijkomende kosten
kosten koper

Kaart

Panoramic view of Morano Calabro

Italiaans in 4 weken is een pakket van een lesboek en twee audio-cd's. De leerstof in het boek is verdeeld over 28 dagen. Bij een tijdsbesteding van één tot anderhalf uur per dag kan de cursus in vier weken worden afgerond.